Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idu u london

Čačić i Linić idu na skupštinu EBRD-a u potragu za investitorima

'16.02.2012., Zagreb - U Banskim dvorima danas je odrzana redovita sjednica Vlade RH. Slavko Linic, Radimir Cacic.  Photo: Patrik Macek/Pixsell'
'Patrik Macek/PIXSELL'
18.05.2012.
u 08:17

Ministar gospodarstva i ministar financija danas i sutra sudjelovat će na godišnjoj skupštini Europske banke za obnovu i razvoj

Hrvatska delegacija, predvođena prvim potpredsjednikom Vlade i ministrom gospodarstva Radimirom Čačićem i ministrom financija Slavkom Linićem, sudjelovat će danas i sutra na godišnjoj skupštini Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) u Londonu.

Čačić će tom prilikom održati prezentaciju i potencijalnim investitorima predstaviti niz važnih projekata i mogućnosti investiranja u Hrvatskoj, izvijestili su iz Vlade.

Na godišnjoj skupštini EBRD-a u Londonu ministar Linić i prvi potpredsjednik Čačić također će se sastati s predstavnicima Europske investicijske banke i Razvojne banke Vijeća Europe te će održati i niz sastanka s predstavnicima drugih međunarodnih banaka, tijekom kojih će razgovarati o mogućnostima suradnje u svrhu jačanja hrvatskog gospodarstva.

Ministar Linić, koji je ujedno i guverner u EBRD-u, prisustvovat će i sjednici Odbora guvernera EBRD-a, na kojoj će se između ostalog raspravljati i o godišnjem izvješću banke za 2011. godinu, raspodjeli neto dobiti te proračunu za 2012. godinu.

Komentara 31

ST
stargate
08:40 18.05.2012.

Zaptaci perja i prodavatelji magle boze sto nam je sudeno,makar nekima jos nije jasno koliko smo zaglibili sa ovima, uzasno i nedaj boze nikad ponovljivo!

OB
-obrisani-
08:41 18.05.2012.

U jeku krize oni očekuju d astranac ulaže u tuđinu na štetu svoje domovine. Hoće uložit će on ako će dnevnica radniku biti 2 dolara ali za sve ozbiljnije stvari vjerujte u sebe.

DU
Dudek
20:29 18.05.2012.

Nose ukradeni novac na sgrno mijesto.Treba ih držati pod kontrolom kamo idu čak i kad idu u WC.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije