Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KOJE LI IRONIJE'

Butković opet prozvao Milanovića: Ušao si u kampanju kao predsjednik, a izlaziš kao kravokradica

Ministar mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butkovi?, posjetio je Pulu
Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL
1/3
15.04.2024.
u 09:13

Dosad su postojali konjokradice i lovokradice, a ti si se prometnuo u kravokradicu, zajedno sa svojim rođakom, poručio je Butković

Svega dva dana prije parlamentarnih izbora, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković ponovno se oglasio na Facebooku te prozvao predsjednika Zorana Milanovića. Pozvao ga je da odgovori na dva pitanja koja mu je ranije postavio, a ponovno se dotaknuo i ''njegove krave Milove''. 

- Dobro jutro Zorane, radi li budilica? Ja sam ti od 5 na nogama, jer treba opslužiti blago. Znaš koji će biti tvoj najveći doprinos, nakon nasilnog upada u ovu kampanju? Rječnik hrvatskog jezika bit će obogaćen novim izrazom. Dosad su postojali konjokradice i lovokradice, a ti si se prometnuo u kravokradicu, zajedno sa svojim rođakom. Koje li ironije, uđeš u kampanju kao predsjednik, a iz nje izađeš kao kravokradica! - napisao je Butković.

- Čujem da pripremaš neku poslanicu, pa te molim da i ovaj doprinos ubaciš u nju. P.S. Ti stvarno ne misliš odgovoriti na moja dva pitanja? Srdačan pozdrav, Oleg - poručio mu je ministar. 

Milanović je, ranije, poručio Butkoviću kako će ''završiti u zatvoru'' zbog malverzacija te se u nekoliko navrata obrušio na njega u javnosti. Butković mu je na to odgovorio snimkama kako pjeva, te ''kravom Milovom''.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 30

NE
NevjerniToma
09:38 15.04.2024.

Konačno da netko, Uličaru s Pantovčaka, odgovara istom mjerom

AB
abcabc
11:23 15.04.2024.

Butkoviću nemoj ga toliko jako razvaljivati - vidiš da je gotov ne može ti ništa, uhvaćen je u lažima koje ne može opovrgnuti, poslije izbora on je prošlost kao i Grbin sa svojom partijom, a još Turudić dolazi po njega

Avatar southman
southman
13:18 15.04.2024.

Potpišimo peticiju " Zaštitimo Milovu od konjokradice sa Pantovčaka " !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije