Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FACEBOOKU

Butković isto napravio anketu: 'Tko se vozi u helikopteru? Dodik ili Milanović?'

Zagreb: Dolazak članova na sjednicu šireg Predsjedništva HDZ-a
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
21.03.2024.
u 19:05

Nakon što je predsjednik Zoran Milanović objavio svoje stajalište na Facebooku, isto je učinio i potpredsjednik Vlade te ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

Butković je uz fotografiju helikoptera postavio pitanje svojim pratiteljima da li pretpostavljaju da se u njemu vozi Milorad Dodik, šef Republike Srpske, na Hvar ili možda hrvatski predsjednik Zoran Milanović u Rijeku (pravde).

Naime, Butković aludira na odnos između predsjednika Milanovića i čelnika RS-a Milorada Dodika, a sve je započelo jučerašnjom Milanovićevom objavom na Facebooku. Podijelio je fotografiju premijera Andreja Plenkovića s Miloradom Dodikom, istovremeno postavljajući pitanje upućeno Olegu Butkoviću.

"Olegu Butkoviću, kako napreduje posao tvoga brata s kamionima?! Je li u poslovima s Hrvatskim cestama ili u izgradnji mosta prema Banjoj Luci?", napisao je u objavi Milanović.

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Milanovićev život u slikama - od malih nogu do političke karijere

 
Zagreb: Dolazak članova na sjednicu šireg Predsjedništva HDZ-a
1/42

Komentara 3

DU
Deleted user
07:06 22.03.2024.

Što se svi okomili na Butkovića i njegovog brata, pa i vi da ste na njegovom mjestu bi ste iskoristili taj utjecaj. Naime pogotovo kod dobivanja posla sa hotelima gdje im tvoj brat kao podizvođač znači jamstvo u dobivanju bespovratnih sredstava preko ministarstva. Zato ako želiš lovu moraš angažirati Butkovića i to je pošteno i normlno, kada drugi budu na vlasti neka si oni malo uzmu, sve je to demokracija i to je sve naše!

OV
ovcalila
21:46 21.03.2024.

Mi smo stari i nemamo facebok, ali on ima problem sa peruti ja mu peporučam Orona..zol za glavu da mu dođe pameti

Avatar DijagnozaBoza
DijagnozaBoza
19:41 21.03.2024.

Da nam se prati fejs, pratili bi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije