Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
memoari

Bush priznao da je odobrio mučenje zatvorenika

bush
reuters
05.11.2010.
u 08:45

Knjiga bivšeg predsjednika SAD-a "Decision Points" u utorak će biti objavljena u Americi

Bivši predsjednik SAD-a George W. Bush otkrio je u svojim memoarima da je osobno odobrio primjenu zloglasne tehnike simulacije davljenja prilikom ispitivanja zatvorenika u američkoj bazi Guantanamo na Kubi, prenosi The Washington Post.

U knjizi "Decision Points", koja će u utorak biti objavljena u Americi, Bush je napisao da bi ponovno odobrio mučenja kako bi spasio ljudske živote.

Komentara 7

OB
-obrisani-
20:59 05.11.2010.

Buš je moj uzor i sto put je bolji of agnostika obmane

Avatar trunchbull
trunchbull
10:17 06.11.2010.

to je bush utjerivao tu svoju tzv. demokraciju. ne ponovila se neka njegova kopija i krvopija.

JA
jaruzelskia
22:16 06.11.2010.

Eto, Hrvatska je opet odabrala \'uzorne\' prijatelje! Prvo \'prijatelji\' Srbi koje smo jedva odj****i a sada i ovi USA Nacisti. Sretna nacija s takvim prijateljima.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije