Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primorski Dolac

Bus na pružnom prijelazu podletio pod vlak, sedmero ozlijeđenih

Primorski Dolac nesreća (1)
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
Autori: sv, irk/VLM
17.05.2013.
u 16:55

Nesreća se dogodila u 16.20 sati. Vlak je putovao na relaciji Split – Perković.

Sedam osoba ozlijeđeno je u petak u Primorskom Dolcu u sudaru putničkog vlaka s međumjesnim autobusom.

Nesreća se dogodila oko 16.20 sati kada je na pružnom prijelazu Prometov autobus podletio pod vlak koji je vozio na relaciji Split - Perković. Autobus je vozio liniju Split - Plano - Primorski Dolac - Visoko. Kako doznajemo ozlijeđeni su vozač, četiri putnice i dva putnika iz autobusa. Svi ozlijeđeni su srednje životne dobi, među njima nema djece, a uglavnom imaju prijelome, dok nitko nije u životnoj opasnosti. Ozlijeđeni su na obradi u splitskoj bolnici.

Na teren je izašao zamjenik državnog odvjetnika, a policija još uvijek provodi očevid.

O nesreći se priopćenjem oglasio i HŽ koji navodi da se nesreća dogodila na željezničko-cestovnom prijelazu osiguranom prometnim znakovima – Andrijinim križem i znakom "STOP" te trokutom preglednosti.

– Očevid obavljaju djelatnici PP-a Kaštel Gomilica te PU splitska. Željeznički promet na dionici Split – Perković do daljnjega je obustavljen, a putnici se prevoze autobusima – priopćio je HŽ.

>> Autobus zapeo nasred pruge: Hrabri Kristijan zaustavio vlak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije