Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u splitu
Povratak na članak

Bura srušila fasadu 50 milijuna kuna vrijedne Medicinske škole

Gradila se četiri godine, izdržala godinu i pol

Komentari 12

KA
kafka
14:19 06.03.2015.

A što, Osijek Koteks ne snosi nikakvu odgovornost zbog slabo izvedenih radova?????

VL
LA
larala
14:35 06.03.2015.

kakva država, takve i fasade, drže sam dok treba uzeti lovu... al, bitno da ce sutra opet naši politicari pozivati građane da dignu kredite i obnove fasade, kao uštedjet ce na grijanju

VL
ST
strsljen2013
14:58 06.03.2015.

Treba napomenuti da je EU gurnula pod tepih istraživanje i naputak stručnjaka za požare gdje su proučene i ispitane takve gradnje fasade. Takva fasada je iznimno opasna za požare i njihovo širenje, doslovno je nemoguće požar ugasiti što je zgrada veća. Normalno EU je zabranila objavljivanje radnje i počela dijeliti novce za njihovo postavljanje. Nakon požara dolazi pitanje, što niste zgradu osigurali.

VL
SA
santos008
14:06 06.03.2015.

Skuplje su ''fasade'' kukurikavaca od HDZ-eova tunela..''Fasade su ''mrak''.

VL
UN
unbekant
13:47 06.03.2015.

Jao sto se osramotila ta gradjevinska tvrtka na toj skoli,isao sam gledati to cudo nevidjeno,pa na svakoj toj stiropol-ploci nema ni 100 grama ljepila,cetiri tackice ljepila na svakoj ploci,to gradjevinska inspekcija mora hitno pregledati i drasticno tu gradjevinsku tvrtku kaznitii i odmah zatvoriti sve daljne radove toj tvrtki,ajme sta su ljudi uradili,pa na cjelom tom objektu nema 500 kiligrama ljepila potrosenog,pa cak nemaju ni one plasticne coskove s malo mreze,koja povezuje coskove,to su stvarno neki talibani radili.................

VL
EU
eurobanana
14:33 06.03.2015.

Pogledao sam slike ---i ja kao gradjevinar Kazem da je tu fus ..i to teski fus---prvo na oblozenom stiropolu ne vidim plastiche drzace koji se buse svakih 40 cm u bilo kojem smijeru ..pod 2 ne vidim fasadnu rabit mrezicu i to vanjsku ...pod 3 ..ljepila skoro niti da ne vidim ...cudo Hrvatskog fusa ...uce jedino kad trebaju u Njemackoj raditi..a u Njemackoj ima Tornada pa nema takve stete kao vjetric od 120 km/h u Dalmaciji

VL
Avatar japunduša
japunduša
15:03 06.03.2015.

Jedino se pitam,kaj dela nadzorni,osim kaj hoda po gablecima s investitorima. Njih bi prve trebalo rebnuti po džepu i dati fus u guz iz struke, koju niti znaju a još manje poštuju. To ne treba s jedne strane ni čuditi,kad sam čula da su neki nadzorni u gradu Zagrebu, upravni pravnici.

VL
DU
Deleted user
07:47 07.03.2015.

bitno je da ima certifikat mrak-taritaš

VL
Avatar japunduša
japunduša
14:57 06.03.2015.

@eurobanana, Kad bi ti videl kaj sam ja vidla prije jedno mjesec dana kak se zidaju cigle,tek onda bi videl kaj je fuš. Na lijevom i desnom kraju cigle malo morta i vuš,prilepi ciglu, a to kaj je između njihih vakuum,nema veze. Pa nije čudo da ovim rastu gljive po plafonima,parketi frcaju po zraku,niti izolacije kak se šika,ma niš. Ali su zato cijene kvadrata kak da meču zlatne poluge.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.