Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Bučni Matijašević stiroporom razbija ministra Panenića

Legitimno je Paneniću spočitavati aferu stiropor, ali ne smije biti alibi za hajku i javno sramoćenje

Komentari 6

DU
Deleted user
13:51 18.02.2016.

Gospon Ozren je na ponos i diku hrvatskoga roda i naroda i svih nacionalnih manjina koje žive u Hrvatskoj. Evo prije nekoliko minuta NASA je na svojim stranicama objavila da je unatoč ovom tmurnom vremenu na području Hrvatske zamjećen jedan izuzetno svijetli objekt. Podrobnijom analizom snimke ustanovljeno je da je to sindikalac Matijašević, koji lebdi na stiroporu površine 40m2.

VL
Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
14:46 18.02.2016.

od politicara goris u smo sindikalisti, ove komunisticke ostavstine u zivotu radile nisu,,, pa koliko sati rada ima matijasevic?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.