Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sabor o eu fondovima
Povratak na članak

Bubalo: Najavljene izmjene poreza na dohodak ubit će jedinice lokalne uprave

Branko Bačić podsjetio je da je do kraja listopada trebao biti potpisan Partnerski sporazum kao temeljni dokument za korištenje oko 10,4 milijardi eura do 2020. godine

Komentari 2

PM
perica_mali
13:30 23.10.2014.

i treba ...

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
15:05 23.10.2014.

Sve županije ukinuti općine koje se nemogu same financirati i proračun pun.Paraziti s načelničkim plaćama od 12000 kuna u općinama koja imaju pet stanovnika.Koliko župana dožupana predstojnika kabineta župana glasnogovornika župana glasnogovornika županija tajnika tajnica postajnika.......Kad se to riješi a morati će kad tad bilo tko bude na vlasti u narednih sedam osam godina.Svi se oni financiraju iz plaća poreza prireza i kad se tome stane na kraj ova država će krenuti naprijed.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.