Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Brza vozačica VW Polom prevrnula kombi pa završila u bolnici

nesreca
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/3
26.10.2011.
u 14:35

Na križanju cesta ni jedno vozilo nije se zaustavilo pa je sudar bio neizbježan

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13 sati na križanju Ulice kralja Tomislava i Ulice Matije Gupca u Slatini teže su ozlijeđeni vozačica osobnog automobila slatinskih registarskih oznaka Dancia K. (50) i vozač kombija vinkovačkih registarskih oznaka Ante F. (29) iz Vinkovaca.

Prema neslužbenim izvorima, osobni je automobil velikom brzinom ušao u križanje i udario u bočnu stranu kombija koji se prevrnuo, a Polo se zaustavio udarivši prednjim dijelom u kuću.

Ozljede vozača nisu opasne za život. Prva pomoć pružena im je u Hitnoj pomoći u Slatini, a vozačica je prevezena u virovitičku bolnicu na liječenje.

Ključne riječi

Komentara 3

VI
vidimškoj
15:15 26.10.2011.

eto šta ti je žensko. Da je vozila kombi potaracala bi cilu Slatinu.

VI
vidimškoj
15:16 26.10.2011.

neka,draže mi je vidit žensku koja brže vozi nego one koje izbjegavaju muve i leptire.

KR
KR1stiyan
05:40 28.10.2011.

ako je ovo kombi???...pa to je mazdin terenac.....svaka cast autoru clanka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije