Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin u Srbiji

Brutalni suprug: Bacio ženu kroz prozor pa je izbo nožem

'noz01_nnn_bih_260811'
Arhiva VL
03.12.2012.
u 12:17

Dejan C. uhićen je pod sumnjom da je jučer brutalno ubio svoju suprugu Natašu C. u dvorištu obiteljske kuće u Kragujevcu u Srbiji

Dejan C. uhićen je pod sumnjom da je jučer brutalno ubio svoju suprugu Natašu C. u dvorištu obiteljske kuće u Kragujevcu u Srbiji, piše RTS.

Policija je izvijestila da je Dejan C. (40) nakon kraće rasprave kroz prozor na katu gurnuo Natašu C. (32). Nesretna žena ležala je na zemlji, a potom joj je Dejan prišao s nožem i porezao je po vratu, a potom i ubo u grudi i trbuh.

Nataša je umrla na licu mjesta. Dejan je zadržan u pritvoru na 48 sati, a danas će vjerojatno biti odveden istražnom sucu Višeg suda u Kragujevcu.

>>Pokušala ubiti supruga, a zatim i prijatelja s kojim je bila u bijegu

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Betula alba
Betula alba
12:50 03.12.2012.

U Srbiji...? ma kaj bi...nemoguče...

Avatar El Indio
El Indio
12:53 03.12.2012.

Da nije zbog Kosova? Mozda je rekla u Republici Kosovo.......

YI
yoca iz amsterdama
13:04 03.12.2012.

Koga uopće zanima šta se događa u Srbiji???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije