Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednoglasno

Bruno Kragić izabran na novog predsjednika Programskog vijeća HRT-a

Bruno Kragić
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
12.01.2015.
u 14:27

Kragić je na tom mjestu, kako objašnjavaju u priopćenju, zamijenio dosadašnju predsjednicu Ninu Obuljen Koržinek kojoj je istekao mandat

Programsko vijeće HRT-a na današnjoj je sjednici jednoglasno izabralo Brunu Kragića za svog novog predsjednika, priopćio je HRT. Kragić je na tom mjestu, kako objašnjavaju, zamijenio dosadašnju predsjednicu Ninu Obuljen Koržinek kojoj je istekao mandat.

''Vijeće je također izabralo i novog dopredsjednika, Zorana Šanguta, koji je dobio šest glasova odnosno jedan više od protukandidata Zdravka Kedže. Na sjednici su također ovjereni i mandati novim članovima Vijeća i to Nedi Ritz i Ivici Maštruku, koji su ponovno izabrani te Aleksandru Miloševiću i Zdravku Kedži, novoizabranim članovima PV HRT-a'' navode u priopćenju.

Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman čestitao je novoizabranima, a Nini Obuljen se zahvalio.

Vijeće se na sjednici također osvrnulo na način na koji je HRT popratila predsjedničke izbore. Član Vijeća Josip Jelić istaknuo je kako je HRT vrlo korektno odradila projekt predsjedničkih izbora, dok je Kedžo zatražio izvješće o tome, navodi HRT u priopćenju.

>> Neda Ritz: Promjene voditelja i njihovi komentari urušili su Dnevnik

Komentara 17

Avatar Chupacabra
Chupacabra
15:00 12.01.2015.

Pa zar vas još netko gleda?? Joj, kad krene čistka na partijskoj televiziji, zlazit' ćete s Prisavlja pokunjeni, k'o sinoć vaš mentor Jusipović...

MA
Marko1337
14:55 12.01.2015.

JRT partijsko glasilo treba privatizirati

TA
tamanitelj
15:07 12.01.2015.

Znači da je Milanović nakon izbora počeo sa novom čistkom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije