Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI RUKOMET

Pet golova Metličića, dva Vukasa

Källmann, Metličić, Jicha
AFP
15.10.2009.
u 09:16

Rukometaši Ciudad Reala upisali su i sedmu pobjedu u sedmom kolu španjolskoga rukometnog prvenstva. Na svom su parketu, u Quijote Areni, pobijedili Torrevieju 39:20.

U pobjedničkim je redovima vrlo dobro, ovaj put i napadački, odigrao Petar Metličić. Zabio je dosadašnji kapetan hrvatske reprezentacije pet golova. Samo je Garcia Parrondo (šest golova) bio bolji u redovima aktualnih španjolskih i europskih prvaka.

U gostujućim je redovima dva gola zabio hrvatski rukometaš, također desni vanjski, Ivan Vukas.

Barcelona je dokazala da ima slabosti jedva upisavši pobjedu na gostovanju kod Antequere. Pobijedili su Katalonci 22-21.

U utorak je Ademar Leon na svom parketu pobijedio Dominikovićev San Antonio 35-30. Damir Bičanić briljirao je u redovima domaćih sa sedam golova iz sedam pokušaja. Denis Buntić dodao je četiri gola (potrošio za njih 11 lopti), dok je Mirko Alilović na golu obranio 11 udaraca. Nikola Prce dodao je dva, Dalibor Doder pet golova.

ASOBAL liga, 7. kolo:
Antequera – Barcelona 21-22
Ciudad Real – Torrevieja 39-20
Valladolid – Frigorificos Morrazo 34-22

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije