Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeziv prizor

Brođani se u šoku pitali: Tko je objesio nesretnog vrapca?

Mrtav vrabac na pročelju zgrade
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/7
29.06.2013.
u 18:08

Prizor koji im se ukazao bio je naprosto jeziv, te gotovo nevjerojatan i većini je prolaznika koji su se zatekli na subotnjoj "špici"oduzimao dah.

Tko je objesio nesretnog vrapca !? Brođani su tijekom subotnjeg dopodneva na glavnom gradskom Trgu Ivane Brlić Mažuranić gotovo prestravljeno dizali pogled prema gornjem dijelu štukature na pročelju jedne visoke secesijske zgrade. Prizor koji im se ukazao bio je naprosto jeziv, te gotovo nevjerojatan i većini je prolaznika koji su se zatekli na subotnjoj \"špici\"oduzimao dah. Nesretni vrapčić visio je mrtav na bijelom koncu, obješen o vrat neposredno uz gnijezdo, a iznad njega je na nadvoju velikog prozora bespomočno i glasno cvrkutala druga ptica, kao da nekoga priziva u pomoć ili tuguje.

Mnogi su se zapitali kako se to uopće dogodilo? Da li je netko uistinu u stanju učiniti takvu neviđenu grozotu i malenog vrapčića objesiti o konac iznad prozora na brodskom glavnom trgu, ili je u pitanju nekakav spjet nesretnih okolnosti pri čemu je ptica u teškim mukama okončala svoj život, nismo uspjeli doznati odgovor. Ovom prilikom ne želimo niti opširnije ulaziti u obrazlaganje nekih komentara slučajnih prolaznika, koji su o tom nesretnom događaju vidjeli simbolično \"objašnjenje\", te rekli kako je i vrapcu dosta svega kao i većini Hrvata. Ponekad slika, govori više od nepotrebnih rijeći, pa se nadamo da će netko od nadležnih obješenu pticu maknuti i adekvatno zbrinuti. (I.Galović)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije