Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezapamćen interes
Povratak na članak

Brođane zainteresirali gospodarski, socijalni i ekološki potencijali konoplje

Tribina ORaH-a pod nazivom "Gospodarski, socijalni i okolišni potencijali konoplje" ispunila je gotovo do posljednjeg mjesta dvoranu amfiteatra slavonskobrodske Srednje škole "Matije Antuna Reljkovića"

Komentari 1

CE
centirion
09:11 13.09.2014.

Naravno da bi to pomoglo ekonomiji i državi! Od Marihuane se NE MOŽE postati ovisnik! A upravo suprotno je "trubljeno" generacijama na ovim prostorima jednostavno zato da farmaceutska industrija ne izgubi profit! Ali od svega toga ipak nista jer mi smo suviše spori, suviše neodlucni, suviše neupućeni, konzervativni, smotani i tromi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.