Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spašavanje imigranata
Povratak na članak

Brod Andrija Mohorovičić isplovio u operaciju Trinton

Brod "Andrija Mohorovičić" će od početka kolovoza do kraja listopada ove godine pružati potporu talijanskim vlastima u čuvanju granica na moru i spašavanju imigranata u području Sredozemnog mora.

Komentari 10

Avatar Hrvatskištit
Hrvatskištit
18:46 30.07.2015.

Nama Hrvatima bilo bi puno draže da je Kotromanović poslao raketnu topovnjaću u Piranski zaljev kako slovenska policija ne bi maltretirala Istarske ribare.

VL
DU
Deleted user
20:21 30.07.2015.

a gdje će iskrcati ulov?... nadam se ne kod nas...

VL
RM
rmd3
09:17 31.07.2015.

Pa za sta je vojska za branit Hrvatsku drzavu i njezine gradjane ili za pomagnje izbjeglica sa sredozemlja za koje je kriv amer i njegova ratna masinerija? pa za to ste mogli poslat civilnu sluzbu da tamo pomaze ljudima i unesrecenima sto ce vojska tamo?Jos jedan dokaz ko s nama upravlja kapitalisticke svinje iz EU- a i moderni teroristi Ameri.Sto Amer ne posalje svoje ljude da pomaze na sredozemlju on je taj koji ih je i proizveo svojom ratnom masinerijom napao Irak,Libiju,Afganistan itd itd.Katastrofa fuj

VL
DU
Deleted user
19:07 30.07.2015.

Kolegicama i kolegama sa broda BŠ-72 puno sreće i mirno more.

VL
DU
Deleted user
08:57 31.07.2015.

Veoma plemenito. Problem je samo što u Aziji i Africi živi puno potencijalnih imigranata. Italija je već prepuna, pa bi bilo lijepo da ovaj naš brod dovodi imigrante nama. Treba ih sve smjestiti kod Opačićke i drugih ministara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.