Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem
Povratak na članak

“Brkiću ne pada na pamet Plenkoviću uvoditi red u stranci”

Ono što je trebao biti običan petak u Saboru, kada je na redu glasanje, pretvorilo se u malu političku dramu u HDZ-u, koja je po svemu sudeći nastala spontano, ali je razotkrila mnoge pukotine u stranačkom sustavu.

Komentari 19

NE
nevažnost
22:24 27.11.2016.

Kako Bruxelles bude slabio pod naletima kopita Donalda , Vladimira ,Marine i Recepa tak će Plenki otić ća. I kao da ga ni bilo. Malo mi ga je već žao.

VL
ST
stefj
22:53 27.11.2016.

Ma nije to problem. Plenković ima 4 godine da marginalizira desnu struju u stranci i opet od HDZ-a napravi bezličnu proeuropsku birokratsku stranku... Već sad je desnima odrezan pristup mainstream medijima, više se ne prate takve teme i sl. Dobar primjer je otkriće nove grobnice u Sloveniji koju su pohodili Hasanbegović i Esrih, no niti slova o tome u glavnim medijima... A što se tiče stranke, kao i u svakoj drugoj, u HDZ-u ima dovoljno poltrona koji će poslušno dizati rukice kako vođa kaže. Pogledajte u što je Milanović pretvorio SDP, nema razloga zašto i HDZ ne bi mogao biti takav... Sve za dobru fotelju i plaću...

VL
Avatar Becarina
Becarina
22:04 27.11.2016.

Kako "novinari izmisle i nastavljaju temu

VL
Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
06:27 28.11.2016.

A kaj to takozvano desno krilo u hdzu nudi ili zastupa?obilazak jama i grobova po sloveniji i austriji,veličanje ustaša,pljuvanje po partizanima, svađe i podjele naroda,huškanje protiv srpske manjine, davanje crkvi prava koje joj ne pripadaju u modernom društvu,iskrivljavanje povijesti.Ni jednu jedinu riječ nisu rekli o gospodarstvu,kako poboljšati standard građana,kako spriječiti iseljavanje mladih i školovanih,to ih ne zanima jer je smisao njihovog postojanja huškanje protiv srba i rehabilitacija ndh,bez toga oni nebi ni postojali i nebi se ćulo za njih,dali je to naša budučnost i dali sa takvima ima budučnosti???,pitajte mlade generacije i saznajte konačno da to njih ne zanima i da imaju sasvim druge prioritete i ideje,te zbog toga odlaze u zemlje gdje ih brže,lakše i jednostavnije mogu ostvariti, kad ta desnica to svati više mladih neće ni biti u domovini!!!!!!

VL
MO
morituriite
00:34 28.11.2016.

Brkićev demage control. Pokušava se oprati preko večernjaka. Uzalud ti, Brkiću. Ti si sam sebi skinuo masku i u potpunosti se razotkrio. Gotovo je.

VL
AM
AMD------------------------
08:31 28.11.2016.

pukotine su u vasem pisanju. brkic nema pojma o redu na nivou plenkovica i koji bi to on red mogao uvest ?

VL
GV
golub Vaso
00:30 28.11.2016.

instalacija iz Bruxellesa ima problema, to je logično kad nema dodirnih točaka ni sa prosječnim glasačima te stranke ni sa članovima

VL
DU
Deleted user
08:15 28.11.2016.

Najblaže rečeno HDZ nas u posljednje vrijeme sve više "iznenađuje".Mi glasači HDZ-a. nismo sa mnogim stvarima suglasni, kao ni sa ovim, ako je točno što piše u članku i oni koji nisu glasali za skidanje imuniteta nazvani su pobunjenici, koje treba pozivati na red. Od svih HDZ-ovaca birači HDZ očekivali bi da glasuju protiv skidanja imuniteta dragovoljcu domovinskog rata.

VL
Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
09:55 28.11.2016.

Ma nema tu puno filozofije! I Plenkovića i njegovu vladu vladu mogu ugroziti i rušiti samo "Rvatine" koje inače (pred)vodi upravo Miljan Brkić Vaso!

VL
DU
Deleted user
23:17 27.11.2016.

HDZ ga je izabrao. zar nije bilo izbora u HDZu? Karamarko ili Šaban ili drugi... Na kraju je bio Plenković. Što žele sad? Tko je Brkić? Pa on se nije usudio ni kandidirati.

VL
ME
Meter
22:19 27.11.2016.

Škripavo jedinstvo, ujedinit će ih neki probitak

VL
LI
Lisnjak
22:08 27.11.2016.

Culi smo da ce novi SDP uvodit reda u Plenkovicev HDZ. Brkic moze mirno lezat na svom kaucu.

VL
RE
REYAM
22:39 27.11.2016.

Pa nije se valjda stranka uneredila.

VL
AA
AAlien
22:03 27.11.2016.

Plenković je obični nevjerodostojni antihrvatski šupak koji je došao na vlast prevarom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.