Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili oglas

Brižni roditelji: 'Tražimo slatkicu da sinu oduzme nevinost!'

partneri, par, seks (1)
Thinkstock
19.07.2013.
u 16:25

"Tada ga zavedi i uzmi mu djevičanstvo. Nastavi s njih hodati (i pokaži mu različite seksualne poze) sve dok ne ode na fakultet", pišu roditelji u oglasu

Roditelji iz Philadelphije preko oglasa na Craigslistu za svojeg sina traže "slatkicu" koja će mu "oduzeti nevinost", piše Huffington Post.

Svoj su oglas počeli riječima "ovo će zvučati čudno" i nisu mnogo promašili, jer traže "slatkicu" koja će njihovu 18-godišnjaku oduzeti nevinost ili pružiti prvi seks, prije nego što se otisne u ozbiljan život i počne studirati na Harvardu.

"Nikada nije imao djevojku i siguran sam da je djevac"

Roditelji za svoga mezimca traže djevojku od 19 ili 20 godina koja će otići sa sinom na koncert i pokazati mu kako se dobro zabavlja. "Zgodan je i istrenirana tijela", pišu očajni roditelji u oglasu, a jedini problem je što im je sin socijalno "neprilagođen" i možda je još uvijek djevac.

"Ima 18 godina i na jesen će otići na Harvard. Ekstremno je pametan, ali socijalno neprilagođen, nikada nije imao djevojku i siguran sam da je djevac. Želim mu pronaći zgodnu curu koja će ga pretvoriti iz srednjoškolskog štrebera u 'cool' studenta", pišu roditelji u oglasu.

Pakleni plan: Zavedi ga i pokaži mu različite poze

U oglasu su roditelji objasnili i svoj plan da kupe četiri karte za koncert, od kojih će dvije dati sinu, a dvije djevojci. Sin neće ništa znati o dvije karte koje su kupili djevojci. "On će otići na koncert s nekim od svojih prijatelja (nema šanse da povede djevojku, presramežljiv je da ih pozove van), a tvoj prijatelj i ti ćete biti na sjedalima do njih", pišu roditelji i dalje objašnjavaju da djevojka tada treba krenuti u akciju te početi razgovarati s njihovim sinom.

"Tada ga zavedi i uzmi mu djevičanstvo. Nastavi s njih hodati (i pokaži mu različite seksualne poze) sve dok ne ode na fakultet i tada ga nježno ostavi kako bi imao dovoljno samopouzdanja da hoda s drugim djevojkama kada bude tamo", pišu svoj plan roditelji. "Kao nagrada tvoji će financijski problemi nestati. :)", zaključuju roditelji.

>>FOTO Na online-aukciji prodala nevinost za 780.000 dolara!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije