Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbogom, draga!

Britanski carinik stavio vlastitu ženu na popis terorista

Heathrow
AFP
03.02.2011.
u 12:11

Supruzi je, kad ga je nazvala, rekao da će vidjeti što može učiniti. Tri godine nije poduzimao ništa!

Supruga britanskog carinskog dužnosnika otišla je u posjet obitelji u Pakistan, no kad se poželjela vratiti nije mogla kupiti kartu jer se nalazila na popisu terorista, piše britanski portal Orange.

Ono što je u cijeloj priči zanimljivo jest činjenica da je nesretnu ženu na popis terorista stavio vlastiti suprug kako bi je spriječio da se vrati kući. Supruzi je, kad ga je nazvala, rekao da će vidjeti što može učiniti, a nakon toga pune tri godine nije ništa poduzimao.

U međuvremenu je tražio promaknuće, a kad su ga nadređeni pitali zašto se ime njegove supruge nalazi na popisu terorista, sve je priznao. Izjavio je kako su mu tri godine bez supruge bile najsretnije u životu.

Carinski dužnosnik nakon toga je otpušten, a kako je riješio "nesporazum" sa suprugom, nije poznato.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:44 03.02.2011.

Engleska posla.

UK
Ugo Kajvez
09:23 04.02.2011.

Mora mu se priznati dosijetljiv način kako se rješiti žene ................ hehehe ....... a sigurno obje su čvaknuti ............

OR
orisis
11:17 11.02.2011.

genijalac!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije