Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo u alpama

Britanski biciklist: Djevojčica je sva krvava teturala oko auta

francuska pokolj,alpe
Reuters/PIXSELL
14.09.2012.
u 10:22

Tek kada je prišao, u automobilu je vidio prostrijeljena tijela 50-godišnjeg Saada al-Hillija, njegove supruge Iqbal i njezine majke.

– Malena djevojčica bila je sva krvava, teturala je oko auta i jecala – izjavio je za Guardian britanski biciklist Brett Martin koji je pronašao ubijenu obitelj u francuskim Alpama.

Izjavio je i kako se u prvi mah pomislio da se radi o teškoj prometnoj nesreći, motor BMW-a još je bio upaljen, a tek kada je prišao, u automobilu je vidio  prostrijeljena tijela 50-godišnjeg Saada al-Hillija, njegove supruge Iqbal i njezine majke.

Njihova četverogodišnja kći Zeena osam je sati neotkrivena ležala ispod ubijenih roditelja, dok je njezina sedmogodišnja sestra Zainab djevojčica koju je Martin pronašao izvan vozila.

Ovaj bivši pilot RAF-a i British Airwaysa kazao je da su francuski istražitelji sigurni da se motiv zločina skriva u Velikoj Britaniji.

Opisao je i trenutak u kojem je pronašao malenu Zainab: – Teturala je po cesti i ležala ispred automobila pa sam je maknuo kako je automobil koji je još bio upaljen ne bi slučajno pregazio. Bila je teško ozlijeđena i gubila je svijest.

Razmišljao je, kaže, da li da je poveze na biciklu kad ide po pomoć, ali je zaključio da bi je tako mogao još više ozlijediti pa možda čak i usmrtiti.

– Ugasio sam motor automobila i shvatio da ljudima u automobilu ne mogu pomoći. Djevojčicu sam ostavio pored vozila i odjurio po pomoć. Drugu djevojčicu nisam vidio u tom trenutku i ne čudi me što je policiji trebalo toliko da je pronađe – kazao je Martin.

Tijela ubijenih vraćena su obitelji u Veliku Britaniju.

Komentara 3

OB
-obrisani-
12:34 14.09.2012.

Profi smaknuće u stilu Mossada.

IR
irani
14:09 14.09.2012.

Budalo!

KO
korisnik3
18:06 14.09.2012.

"Brett Martin" lik laze. potrazite clanak od jucer (iirc) na web stranici daily maila. lik je rekao da je prisao automobilu i da je motor bio upaljen i da "su se kotaci jos vrtili". totalno sumnjiv lik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije