Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMALNA PROCEDURA
Povratak na članak

Britanska premijerka otkrila kada će pokrenuti proces Brexita

"Uvest ćemo, u idućem kraljičinom govoru, prijedlog zakona o opozivu koji će ukloniti Akt o Europskoj zajednici iz našeg zakonodavstva", kazala je.

Komentari 13

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
01:02 02.10.2016.

V.Britanija je odigrala svoju ulogu "trojanskog konja" u korist SAD-a, što se vidi po tome što je EU uopće pristala pregovarati o jednom tako nakaznom ugovoru kakav je TTIP, a otkako su prisluškivali Merkeličin privatni telefon i našli joj slabu točku,sada ameri imaju solidnog zagovarača nametanju njihovog "ugovora", u zbilji ekonomske ucjene sa pozicije vojne sile! Šveđani su prvi shvatili i žele vratiti obavezno služenje vojske! A našoj Predsjednici se antihrvatske vucibatine smijale na toj ideji ! Teško onom tko misli brže i ispravnije od većine...biti će uvijek "popljuvan"!

VL
Avatar mason
mason
06:02 02.10.2016.

Zasto britanij treba toliko vremena, sijedenje na dvije stolice. Izbori zavrseni i izlazite ..Britanija je stara baba koja misli da je jos mlada cura. Out now.

VL
Avatar Oluja95
Oluja95
07:49 02.10.2016.

Joj, sto mi je gadna ova babetina! Jel' to sestra od Pusichke? Nego btw, kad brod (eu) tone, stakori bjeze prvi! Al neka, nisu oni ni ludi, vide da prijeti ekonomska kriza, imigranska kriza preko kanala s k.rcinama 'na-gotovs' vecc ceka, 'trojanca' su uvalili sa grckom krizom i sto je jos preostalo nego 'spasavaj sto mozes'. Jos da se nasi malo ugledaju u 'moderan' svijet i odkantaju one kvote. Gradi prugu Rijeka-Madjarska i hvataj prikljucak s Visegradskom skupinom dok jos nije kasno, samo biznis i turizam.

VL
Avatar maxist
maxist
08:59 02.10.2016.

papskiji od Pape....rade šta žele ,jasno s SAD-om u talonu. Pokvarenost ima novi smisao sa njima kao avangardom...

VL
MF
martina.fila
00:14 02.10.2016.

brexit i pad dojče banke...

VL
AN
anticenzura
00:29 02.10.2016.

Britanci i Svicarci se udruzili posluju uvelike, to ce biti najjaca ekipa na kugli, ako Bog da. :) Britance je trebalo staviti na kormilo EU, a ne Nijemce, Britanci su gospoda s njima nitko nije ostao gladan. Oko Nijemaca svi gladni, samo oni sire krakove i grabe sve pred sobom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.