Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALA TRUDNA

Maloljetnoj braći Britanka (32) davala drogu i seksala se s njima

Sud
14.10.2012.
u 10:07

Nakon što je zavela mlađeg dječaka (15), isto je učinila i njegovom bratu (17) pa je s obojicom paralelno održavala seksualne odnose

Majka troje djece Claire Roundill (32) dobila je uvjetnu kaznu zatvora jer je održavala seksualne odnose s dvojicom braće od 15 i 17 godina.

Mail piše da je Britanka 15-godišnjaku davala marihuanu te da mu je dnevno slala i do stotinjak poruka i šest golišavih fotografija. Odvijalo se to u vrijeme kada joj je brak bio u krizi. Nakon što je zavela dječaka, isto je učinila i njegovom bratu pa je s obojicom paralelno održavala seksualne odnose. Ostala je i trudna, ali nije znala koji je otac pa je pobacila.

Claire je sudu priznala da je s mladićima imala odnose,  no kazala je kako nije znala da su maloljetni. Iako je mlađi brat rekao da ga je iskorištavala, sud joj je odredio samo uvjetnu kaznu te je upisao u registar seksualnih prijestupnika. Ogorčilo je to oca dječaka koji nije propustio napomenuti da bi, u slučaju da je situacija obrnuta i da je njegov sin bio djevojka a Claire muškarac, ona sigurno završila iza rešetaka.

>>Lani najbolja učiteljica, danas uhićena zbog seksa s učenikom

 

 

Komentara 3

OB
-obrisani-
10:20 14.10.2012.

kaj za to joj je trebala droga????? a koliko ima takovih danas na svijetu-na zalost na milijune i tone

PO
podravacc
10:56 14.10.2012.

kad čovjek pročita naslov ispada da je zavela svoju braću

UK
UKUSA
12:13 14.10.2012.

Nasla inspiraciju u Hollywoodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije