Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRANJEN IM I ULAZAK

Britanci zamrznuli imovinu šefovima zatvora u kojem je preminuo Navaljni

Preminuo Aleksej Navaljni, najve?i Putinov kriti?ar
Foto: Vladimir Gerdo/NEWSCOM
1/5
21.02.2024.
u 13:19

Zapadni čelnici kažu da su ruske vlasti, uključujući predsjednika Vladimira Putina, krive za smrt Navaljnog.

Velika Britanija zamrznula je imovinu šestorici šefova zatvora koji su bili zaduženi za kažnjeničku koloniju Arktik u kojoj je umro oporbeni čelnik Aleksej Navaljni. Sankcioniranim pojedincima također će biti zabranjeno putovanje u Veliku Britaniju.

Zapadni čelnici kažu da su ruske vlasti, uključujući predsjednika Vladimira Putina, krive za smrt Navaljnog.

- Oni koji su odgovorni za brutalno postupanje s Navaljnim ne bi trebali biti u iluziji - smatrat ćemo ih odgovornima - rekao je ministar vanjskih poslova David Cameron, javlja BBC.

VEZANI ČLANCI

Komentara 7

XA
xaron
22:00 21.02.2024.

…Britanci zamrzli imovinu…Obzirom da je ta imovina u Sibiru sigurno je več dobto zamrznuta ( -50 oC) te mislim da je i nije moguče zamrznuti dublje nago je sada.

SE
Serengeti
18:49 21.02.2024.

Nakon ovih dodatnih sankcija Rusi su sigurno na koljenima 🤣😂

AN
AnimaTor
08:53 22.02.2024.

Englezi stoljeti lopovi , gusari , haračlije po cijelom Svjetu.Još im je ostala stara imperijalna navika , Tuđe je slađe. Bjelosvjetski lopovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije