Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez
Povratak na članak

Britanci upozoreni da ne putuju u Tursku zbog mogućih napada

Upozorenje je izdalo britansko ministarstvo vanjskih poslova, a ne preporučuje se putovanje na jugoistok Turske.

Komentari 6

Avatar Baroudeur
Baroudeur
10:03 19.07.2010.

Pa to su vijesti iz svijeta i iz velike Eurpe jer mi izgleda da je Turska \"veliki\" kandidat za ulazak. U isto vrijeme treba najaviti Hrvatima da se ne izade ako ove godine Jadran poplavi Britancima!

VL
RE
rezonancija
11:38 19.07.2010.

Nisu prijetnja toliko kurdi koliko sami turci...turci nisu glupi...daleko od toga...isto tretiraju i izraelce i brite...jer su ista govna...turci su ove godine napravili zaokret od 180 stupnjeva u politici..vidjeli su da ih izraelci...briti..EU samo vuku za nos...tako oni su se okrenuli svojim istinskim saveznicima...iranu,rusiji,kini...

VL
OZ
ozujsko
09:44 19.07.2010.

Odakle ova vjest na portalu Hrvatski medija,pa ne zivu Englezi u Hrvatskoj.

VL
RE
rezonancija
11:40 19.07.2010.

Kako sam ja sve analizirao...postoji extremno vjerojatna mogucnost da ce ameri i cionisti napasti iran u iducih par tjedana...ajme izgleda da ce se to stvarno desiti...dao bog da grijesim

VL
OB
-obrisani-
15:56 19.07.2010.

Dakle biti će više brianskih turista kod nas, za nas dobro jer nam “podebljavaju“ sezonu. Iako mi i ovo izgleda kao propagandni uradak iz poznate kuhinje ali kako indirektno pomaže gospodarstvu Hrvatske onda ću u to i “vjerovati“. Ako jedann Britanac odustane od ljetovanja u Turskoj i dođe kod nas onda je to već isplativo i hvala im na besplatnoj turističkoj promiđbi.

VL
XA
xaron
20:20 19.07.2010.

Ova Turska je ko \"ozboljan\" kandidat za EU, te je i Obama nedavno urgirao da se sa Turcima ubrzaju pregovori ??? a vidimo da hapse 1000e Kurda za nista. Gdje se tu uklapa ta nevidjena potjera za nepostojecim \"topnickim dnevnicima\" ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.