Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzavreli otok
Povratak na članak

Brexit kao uvod u raspad Ujedinjenog Kraljevstva

Britansko ignoriranje zahtjeva za referendumom u Sjevernoj Irskoj mogao bi dovesti do novih krvoprolića i reaktiviranja IRA-e

Komentari 5

BO
bozzo147
04:58 28.06.2016.

Engleska je tisućljetni neprijatelj Europe

VL
Avatar Vaclav007
Vaclav007
23:14 27.06.2016.

Autor ovog pamfleta ima nekakve akademske titule? Eto što je stvarna sramota Hrvatske i razlog njene bezumne politike i neviđene servilnosti prema baš svakom stranom gospodaru - pa i zadnjim dripcima poput današnje Europske unije. Potpuno nepoznavanje kulture i politike Ujedinjene Kraljevine, igranje na najniže strasti i raspirivanje hrvatske mržnje prema civilizaciji i kulturi koja zadnjih 5 stoljeća dominira globalnom politikom, a to čini i danas. Sramota da je ovakav tekst objavljen u Večernjaku. Neopisiva sramota, najviše po hrvatski medijski prostor.

VL
DU
Deleted user
22:20 27.06.2016.

Dobar članak,točan i edukativan naročito za prosječnog čitatelja vecernjaka koji misli da mu je politika jasna po nasem modelu livog i desnog.( Jer je skolovan nakon 1991.)

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:28 28.06.2016.

englezi su više puta u svojoj povijesti skršili raznorazne terorističke grupe. budu i ovu, opet. ira nije ono što je nekad bila. na terorizam danas ljudi gledaju malo drugačije nego prije 40 godina. neki škotski političari se opet zabavljaju iju i umišljaju. referendum škota, ponovni, opet nema šansi za uspjeh. jer prvo i osnovno što škotu budu gledali jest što im nosi ostanak u uk koje je izvan unije, a što im nosi ulazak u eu, a bez engleza. gdje je više pluseva? čije su najveće investicije u škotsku? europske nisu sigurno, engleske su. previše škota radi za krunu, previše škota je sa titulom lorda... ako netko misli da su škoti stvarno tolko samosvoji, grdn ose vara. novi referendum neće dati škotskoj uniju, a ni neovisnost. englezi imaju puno previše argumenata da ih zadrže uz sebe još stoljećima. uostalom, škoti su britanci, kao što su i međimurci hrvati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.