Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje ubojici

Breivika gađao cipelom i poslao kvragu brat jedne od žrtava

'Norwegian mass killer Anders Behring Breivik (R) confers with Tord Jordet, a member of his defence team, in courtroom 250 during the second day of his terrorism and murder trial in Oslo April 17, 201
'POOL'
11.05.2012.
u 12:14

Iako je gađao Breivika nije ga uspio pogoditi nego je od cipele \"stradao\" njegov odvjetnik, a \"napadača\" su iz sudnice izveli pravosudni policajci

Brat jedne od ubijenih žrtava Andersa Behringa Breivika gađao je 33-godišnjeg samoprozvanog antiislamista cipelom zbog čega je suđenje optuženiku za ubojstvo 77 ljudi 22. srpnja u Oslu i na otoku Utoyi bilo prekinuto.

– Ubio si mi brata! Idi k vragu! – vikao je u sudnici brat Breivikove žrtve, javlja BBC.

Iako je gađao Breivika, nije ga uspio pogoditi nego je od cipele "stradao" njegov odvjetnik, a "napadača" su iz sudnice izveli pravosudni policajci.

Podsjetimo, Breivik je priznao ubojstvo 77 ljudi, ali ne želi prihvatiti nikakvu kaznenu odgovornost za svoja djela.

Komentara 3

DR
drmrbr
13:48 11.05.2012.

Nek je pogodil i fiškala.

TO
Toni50
18:52 11.05.2012.

Pravi brat izvadi pištolj iz cipele i nacilja u glavu ! Ovo sa cipelom je malte ne vickasto jeftina \"\"šala\"\" !

OB
-obrisani-
18:59 11.05.2012.

Sigurno je bio musliman kad ga je gadjao cipelom, to rade sami i iskljucivo muslimani.-da sad tu ne obrazlazem zasto to rade i sto to za njih znaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije