Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavak suđenja
Povratak na članak

Breivik: Utoya nije bila glavna meta, htio sam srušiti zgradu vlade

Tijekom svojih napada koristio se \"dehumanizacijskom strategijom\", a tvrdi da je \"u normalnim okolnostima vrlo ugodna osoba\"

Komentari 15

OB
-obrisani-
23:49 20.04.2012.

To u Makedoniji me doista potreslo... Znaš da ja volim Makedoniju na poseban način...?

VL
TO
Toni50
10:57 20.04.2012.

Pretpostavlja se, ako bude osuđen na maksimalnu kaznu, da će se ona postupno produžavati. ja sam bolji od novinara i njegove informacije . nema šta da se predpostavlja . Tko je taj u Norveškoj koji če ga pustiti na slobodu ikada ? Taj se nije još rodio ! Ipak vjerujem da če ga zatvoriti među bolesne jel zdrav to nemože da odradi ! Konačno tamo se ga da može liječiti sa strujom - leglno .... Poznato je da one koje i \"zdrave\" zatvore sa - psihički bolesnima nezdravima - postanu isti ako ne onda lječenjem!

VL
OB
-obrisani-
12:21 20.04.2012.

Bas se pitam u cemu je razlika izmedju njega i srpskih snajperista oko Sarajeva ili egzekutora Srebrnice a Breivik je mala maca spram Batka \"Monstruma sa Grbavice\"

VL
GU
Gustavo
13:42 20.04.2012.

Neće njemu ništa falit ni u zatvoru ni na psihijatriji, slično njemu razmišlja većina europljana samo nisu za tako radikalne mjere.

VL
OB
-obrisani-
15:03 20.04.2012.

Baš mu i ne vjerujem da je kompletni mehanizam aktivacije i same izrade bombe mogao tek -tako skinuti sa interneta a da ga ako ništa drugoi ne bi pratili, osim ako nije baš nije bilo nekakvo improvizirano eksplozivno sredstvo .. Najvjerojatnije je norvežane ubio zato što podržavaju muslimane, isto kao što u ovoj državi gomila smrdljivog smeća više cijeni turke i srbe koji su ubijali Hrvate nego one ljude koji su se borili za ovu državu i izravno štiteći nezahvalnu gomilu smeća .

VL
RO
roko511
15:06 20.04.2012.

Da je on meni ubijo sina i to opravdavao nekom svojom filozofijom ,nebi mu danas sudili u sudnici i slušali takove bljuvotine . nevini životi su pali , a svoju ideju je mogao i na drugi način ukazati .gao i na drugi način ukazati .

VL
OB
-obrisani-
15:59 20.04.2012.

Antiislamist je priznao da je odgovoran.... >>> Da, tocno je da je bio veliki antiislamist i to se stalno ponavlja, ali je isto bio jako veliki ciofil a iz kojeg razloga se to nigdje ne navodi

VL
ZE
zeky
16:49 20.04.2012.

On može i izgledati normalan, ali takav čin ničin izazvan može samo ukazati na njegovu duboku frustraciju sa samim sobom a ne sa laburistima, njih je nažalost samo uzeo kao metu za svoje iživljavanje i sad se fura na nekakav antiislamizam. On samo želi nečim izaći iz anonimnosti a izabrao je način kojim bi izmamio zanimanje sve svjetske javnosti, a zna da ako ubije jednu osobu ili njih 100 kazna mu je ista, ali je veća galama.

VL
Avatar oris2
oris2
17:17 20.04.2012.

Na ovoj fotki izgleda kao beba prije placha jer su mu oduzeli dudu...

VL
BA
baš
19:44 20.04.2012.

......to što je pobio ljude i što o tome priča kao o doručku, a budale mu sude i skaču oko njega, čitaju, to je važno. Kada smo tako \"pametni\" teško je misliti kako bolje zaslužujemo. Koja budala je iduća na potezu? koliko ljudi treba ubiti, radi svoje lude ideologije? Koliko mi moramo u tome sudjelovati šaljući svijetu poruku \"samo daj, naprijed, udri, mi ćemo o tebi skrbiti na najbolji način\" umjesto poruke \" i on je bio čovjek, ali zao, zato više ne treba živjeti, niti sekunde\".

VL
ZO
zook
21:51 20.04.2012.

namjerno rade političari i pravosuđe cirkus od suđenja, a cirkus je i kad političara uhite pa kaže se, nevin je dok im se nedokaže , a dug države 100 milijardi eura najmanje, i što reči nego da je poruka svimaa možemo što hočemo i cirkuse radit od suđenja, ali to je kao demokracija,a ustvari tjeraju strah u ljude i osječaj nemoči i to je to.

VL
AA
aabbcc
22:44 20.04.2012.

. Ovakvo sudjenje je poglupo..a i doktori su rekli da je \"pametan\" a i djeluje kao \"ugledna\", dobrostojeca osoba...Ko je zaista taj po izgledu \"ugledni\" covjek ? obrazovanje , zanimanje , stranacke funkcije, bracno stanje...itd...jos uvijet ostaje tajna ! ............................ii na kraju odakle mu novac za sve to ?

VL
OB
-obrisani-
23:34 20.04.2012.

Breivik jadan nije za suđenje nego psihijatriju .. Proplak\'o od sreće prije dva dana kad su na sudu promovirali njegov filmić... Inače je flegma...

VL
OB
-obrisani-
23:54 20.04.2012.

i mene su baš potresle te egzekucije tako okrutno, bešćutno, proračunato jeza u kostima

VL
OB
-obrisani-
23:55 20.04.2012.

Imam novog prijatelja na forumu Aleksandra iz Makedonije Pozdrav Aleksandru i Makedoniji..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.