Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt u zagrebu

Brata blizanca pronašao mrtvog u stanu kada se vratio sa zabave

'01.01.2013., Zagreb - U stanu u Ogrizovicevoj 34 pronadjen ozlijedjen muskarac bez znakova zivota.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
01.01.2013.
u 18:00

Susjedi kažu kako su oba brata dobra i samozatajna. Jedan je završio medicinski fakultet, a drugi stomatologiju

Tijelo 31-godišnjeg Vedrana T. policija je pronašla oko 5 sati na novogodišnje jutro u stanu u Ogrizovićevoj ulici u blizini trešnjevačkog placa u Zagrebu.

Kako su izvijestili iz Policijske uprave zagrebačke, muškarac je na sebi imao ozljede koje upućuju na sumnjivu smrt, ali ostale okolnosti stradavanja zasad nisu poznate. Vedrana T. pronašao je njegov brat blizanac kada se vratio s novogodišnje proslave. Braća žive zajedno u stanu nešto više od petnaest godina u koji su se doselila s roditeljima.

Susjedi kažu kako su oba brata dobra i samozatajna, jedan je završio medicinski fakultet, a drugi stomatologiju. Policija je cijeli dan obavljala očevid u stanu i ispitivala susjede, ali više detalja o toj misterioznoj smrti nisu iznijeli u javnost.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
konstanta
19:16 01.01.2013.

Pa što se to događa? Opet dobri, pristojni i uspješni ljudi a onda smrt pod sumjivim okolnostima. Zbunjujuće je čitati ovakve vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije