Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predizborni skup

Braniteljske udruge protiv dolaska Aleksandra Vučića u Vukovar

Aleksandar vucic
Željko Mršić/Arhiva VL
24.11.2011.
u 11:55

Na predizbornom skupu u Vukovaru za sutra je najavljeno gostovanje Aleksandra Vučića, nekadašnjeg istaknutog člana Šešeljevih radikala

VUKOVAR – Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskoga rata grada Vukovara javila se priopćenjem za medije u kojem najoštrije prosvjeduje protiv dolaska Aleksandra Vučića, dopredsjednika Srpske napredne stranke, a prije toga istaknutom članu Šešeljevih radikala, koji najavljuje da će izaslanstvo stranke sutra doći u Vukovar i održati tribinu te na idućim izborima u Hrvatskoj dati potporu koaliciji srpskih stranaka.

– Podsjećamo da je Srpska napredna stranka još uvijek vjerna ideji o granici Virovitica, Karlovac, Karlobag te smatramo da je njihov dolazak miješanje u unutarnje stvari RH. Najnoviji dolasci iz Srbije veoma nas podsjećaju na slične dolaske Šešelja i Paroškog, na događanje naroda, a nakon toga je uslijedila srpska agresija na RH 1991. godine. Zbog navedenih razloga očekujemo od Koalicije srpskih stranaka da se javno očituje i zauvijek ograde od ideje velike Srbije na granicama Virovitica, Karlovac, Karlobag, koju zagovaraju članovi spomenute stranke – navodi se u priopćenju Koordinacije koja poziva sve relevantne stranke u Hrvatskoj da se očituju o najavljenom dolasku, ali i da, ako je to u skladu sa zakonima, Vučiću zabrani javno djelovanje u Republici Hrvatskoj, piše u priopćenju.

Komentara 35

TO
Toni50
12:58 24.11.2011.

Iako samo obožavaju i vesele mu se Tadiću i Yosipoviču ovdje to nije slučaj navodno da ima par koji se protive i tako ti dođe naslov ovako Braniteljske udruge protiv dolaska Aleksandra Vučića u Vukovar....

OB
-obrisani-
14:43 24.11.2011.

Tako to ide u životu, pogotovo u Hrvatskoj, Najprije pripustiš petokraku, ali za njom u pravilu i po defaultu stiže kokarda. To je svatko u povijesti imao šansu naučiti, i to dva puta, najprije 1945, a zatim i 1991. Razlikaa je jedino u tome što se 1945, kokarda mjenjala petokrakom, a 1991. se mjenjala petokraka kokardom. A u mom kraju to zovu: isto s.anje drugo pakiranje!

BM
Boris Markovic
12:19 24.11.2011.

Braniteljske Udruge su u krivu. SNS (partija Vucica i Nikolica) se odrekla ove granice jos 2008 (original vesti je dole). Svako moze da progugla i vidi da je ovo sto kazem tacno. Dnevnik nedelja, 2. novembar 2008. DnevnikOvih je danadana Aleksandar Vučić, donedavno visoki funkcioner srpskih radikala a sada srpskih naprednjaka, javno priznao da se odriče „velike Srbije“ i godinama ponavljanih i zagovaranih granica Karlovac-Karlobag-Virovitica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije