Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u kninu
Povratak na članak

Branitelj štrajka glađu, već mjesec dana nije vidio svoga sinčića!

Dragi Kristiću socijalna služba je, tvrdi, nasilno odvela četverogodišnjeg Franju. Bilo je to prije više od mjesec dana. Još uvijek ne zna gdje je dječak odveden i je li dobro.

Komentari 5

AN
Antiša
19:28 29.01.2013.

To je kod nas normalno. Kako onda putem institucija izboriti svoja prava. Možda silom.

VL
OB
-obrisani-
08:02 30.01.2013.

mogli ste napisati da su ga specijalci prebili jer je pružao otpor,dakle nije ni on cvijeće!

VL
NO
nola
08:56 30.01.2013.

užas

VL
KV
kviki111
20:14 29.01.2013.

29.01.2013. u 19:28h Antiša je napisao/la: To je kod nas normalno. Kako onda putem institucija izboriti svoja prava. Možda silom. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lupaš gluposti! To što je branitelj ne znaći da je sveta krava i da za njega hrvatski zakoni nee vrijede! Hrvatska je pravna država i da je odvođenje djeteta bilo protuzakonito ne bi trebao štrajkati glađu jer bi problem riješio svaki odvjetnik u deset minuta! Liku su odveli djete jer je nešto debelo uprskao!

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:00 30.01.2013.

Hm Izgleda da je titula branitelj postala vrlo popularna. Ovdje žena pije, ovaj ima PTSP (ili mulja da ga ima), dijete je zanemarivano, pa što bi tu socijalna skrb trebala raditi? Kao nisu se svađali, a dijete malo kod jednog, malo kod drugog. Nisu za odgoj djece i nek štrajkaju kako hoće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.