Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavaš o slučaju Karamarko:
Povratak na članak

HDSSB dobro zna što će i kako ćemo se postaviti u rješavanju ove neugodne situacije

"Za HDSSB novi izbori značili bi ozbiljan povratak u Sabor s minimalnim klubom zastupnika, a potencijalni partneri omogućit će nam osvajanje jednog ili dva mandata više", uvjeren je Glavaš

Komentari 20

MS
mare_split
10:54 31.05.2016.

E, moj g. Branimire! Žao mi je reći no, razočarana sam vašim podugim kazivanjem - NIČEG! Guknite, za koga ste i ne boj te se 'pritisaka'! Pritišću nas 'sile' zaostalog komunjars...sko-četničkog zla! Kužite li g. Glavaš? A ... da će će te na novim izborima proći 'bolje' pusta je fantazija: Hrvati se zbijaju oko stožerne stranke što HDSSB nije! Priključite se, ali iskreno: pokretu za očuvanje NAŠE Domovine i hrvatske budućnosti!

VL
LU
luli
10:33 31.05.2016.

šta se dogodilo, iz mržnje prema hdz-u Glavaš je u stanju i uništavača svega Hrvatskog, milanovića, dovest na vlast??!

VL
SE
sekta
10:12 31.05.2016.

glavas cini mi se sabora vise nikad nece vidjeti.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:51 31.05.2016.

hbssb na novim prijevremenim izborima budu jako teško ušli u sabor. inače ne bi ni pričali o partneru. jasno je da će biti za opoziv karamarka. ajmo te izbore više ,dosta je bilo. ali izgleda da će se dogoditi neštoešto dosta lošega po one koji su pokrenuli rušenje karamarka. ako karamarka zbace, najvjerojatnije budu, kreću rošade. petrov već najavljuje da ne želi biti u vladi. što znači da most ipak razmišlja o danu poslije. na novim izborima most će biti potučen do nogu. oni su izlapjeli, umjesto da su krenuli u reforme, oni su ih blokirali. znači, iduća tri mjeseca će biti natezanja, sve dok se ne razriješi pitanje i težina, te utjecaj ove očito izmišljene afere, koja do sada nije ničime ugrozila hrv nacionalne interese, u ini posebno. ina nije strateška hrv kompanija, i gotovo, kako god neki glasno vikali da jeste. bitna i strateška je za rijeku i sisak, radi radnika i velikih naknadi kojima pune gradske proračune. u ova tri mjeseca ćemo napokon saznati nešto o molu, ini, optužbama jednih protiv drugih, i biti će nekih odluka sudskih tijela. i biti će jako zabavno vidjeti lica sdpovaca i hdzovaca nakon objave iz povjerenstva o ovom slučaju sa karamarkom. sad se vidi da je hdz 4 godine u oporbi spavao. umjesto da je medije napadao radi prikrivanja korupcije i razbacivanja novca sdpovaca. ajd, večernji, jutarnji, dajte nam jedan feljton o 100 mlrd kuna, za koliko nas je dodatno zadužio milanović. u što su utrošeni? gdje su ti kvadrati, kilometri, 'znanje', u što se utrošio jedan cijeli godišnji proračun rh? nije valjda na plaćanje medijskih usluga?! očito da. posao odrađuju taman kako se i očekuje od spašenih davljenika kroz predstečajne.

VL
Avatar MarkoHR
MarkoHR
11:06 31.05.2016.

U trenucima koji će odrediti budućnost Hrvatske, Glavaš i HDSSB više se bave sebičnim interesima svoje lokalne beznačajne strančice.. Po uzoru na IDS, oni bi htjeli biti lokalni gospodari Slavonije i Baranje.

VL
SA
santos008
09:59 31.05.2016.

Kod ovoliko Juda u drzavi nije mi jasno kako se ova drzava ne zove po njima.

VL
DO
domoljubxy
12:00 31.05.2016.

Branimire ratnik i slavonac sam kao i ti i molim te nesmijemo ovoj crvenoj zmiji dopustiti da dođu na vlast nego moramo zbiti redove i naprijed za našu domovinu u tebe branimire vjerujemo bilo je smicalica priznajem prema tebi a to su radili udbaši i kos zato nedaj slavoniju i zbijmo redove da prođe ova agonija jer ako crveni kmeri dođu na vlast onda smo ostali bez države za koju smo se borili ne daj slavonio

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
10:12 31.05.2016.

HDSSB - cirkusantska stranka, glas za njih na izborima je unaprijed bačen glas. Osim vike iz saborskih klupa od njih nikakvog rezultata!

VL
AJ
ajmo
10:48 31.05.2016.

Glavaš ajd malo mir smiri smiri i pamet u glavu pa si Hrvat .Koliko te znam domoljub si i to veliki i mislim da više nije u pitanju neka firma nego nešto puno veće no ne sumljam u tvoju inteligenciju i vjerujem da si na pravoj strani.Nikada Glavaši nisu bili Crveni izdajnici i nedozvoli si to na Prezimenu.

VL
MA
MarMara
22:21 31.05.2016.

Zmije crvene otrovnice, Hrvatska gori! Put pod noge jedini slobodan put je prema istoku!

VL
JE
Jednakost
10:05 31.05.2016.

Pokazao si se ti Glavasu prilikom izglasavanja Vlade, tako ces o ovaj put.

VL
DU
Deleted user
10:47 31.05.2016.

Najgori su ovi što se iz zatvora vraćaju u sabor. Kod nas sve ludo funkcionira: s posla na groblje, s faksa u Njemačku, iz zatvora u Sabor, iz Kanade na privremenom radu u hrvatskoj vladi, iz NATO honorarno radi kao hrv predsjednik... nevjerojatno

VL
MR
MRUDante
10:57 31.05.2016.

uf, neće valjda opet kablovi i akumulatori...

VL
Avatar MENSA
MENSA
10:07 31.05.2016.

A da mu Karamarko kupi kakvo veliko pakiranje salotepa? Ili možda nove dimnjačarske uniforme za onu gardu? Možda bi ga Glavaš onda ipak podržao?!

VL
Avatar Osiris
Osiris
10:14 31.05.2016.

Glavasa za premijera!

VL
DU
Deleted user
10:17 31.05.2016.

ma ovom bi trebalo izglasati vječno nepovjerenje skupa s Karamarkom ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.