Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamjerili premijeru

Brani Vukovinu i Špičkovinu: Neka ne vrijeđa ostale dijelove RH!

špičkovina, google (1)
Foto: Google Maps
1/3
18.03.2013.
u 13:36

Sramota je, da ne kažem neku težu riječ, da hrvatski premijer ne priznaje ništa osim Zagreba i da bez ikakve grižnje savjesti vrijeđa naše ljude, profesore i cijeli grad, kaže Barišić

– Pozivam premijera Zorana Milanovića da iz svojih metaforičnih izjava izostavi vrijeđanje i omalovažavanje gradova i mjesta koji nisu Zagreb! Nedopustivo je njegovo ponašanje kojim se služi kako bi opravdao svoju nesposobnost upravljanja državom. Kad već govori o povijesti, zanima me zna li da je upravo u župi Vukovina, koju spominje pogrdnim i uzvišenim tonom, rođeno puno značajnih osoba, poput Jurja Habdelića koji je bio promicatelj hrvatskog jezika? – priopćio je vršitelj dužnosti gradonačelnika Velike Gorice Dražen Barišić, nakon što je jutros premijer Milanović u svom govoru protiv kritičara i napada na njega spomenuo "stručnjake za finski rat iz Špičkovine ili Vukovine". 

– Sramota je, da ne kažem neku težu riječ, da hrvatski premijer ne priznaje ništa osim Zagreba i da bez ikakve grižnje savjesti vrijeđa naše ljude, profesore i cijeli grad. Neka dođe u Vukovinu pa neka odmjeri znanje iz povijesti s nama, da vidimo što je to njega elitna škola sa srebrnom žlicom u ustima naučila više nego što su naše škole naučile ljude iz Velike Gorice – dodao je.

>> Milanović: Crnokošuljašima se dopušta da klijaju na neistini!

Komentara 18

Avatar million
million
15:59 18.03.2013.

Jeli netko od vas ikada do sada cuo izjavu slucajnog premijera a da nije nikoga uvrijedio ??? Ja nisam !!!

LI
list68
16:21 18.03.2013.

Nije to samo slučaj da "premijer", omalovažava sve regije Hrvatske osim Zagreba, to su do sada ćinili svi koji su bili na vlasti, a sada to ćine čak i stanovnici Zagreba, mada su većina njih "dođoši". Da se to ne bi događalo treba potpuno i što prije "decentralizirati" Hrvatsku, na prirodne regije, a ne kako se nekome svidi.

AU
autoritet
13:41 18.03.2013.

Bravo, Barišiću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije