Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK u BRUXELLES
Povratak na članak

Brammertz i Füle tajnoviti nakon razgovora

Na pitanje je li tema razgovora možda bilo i oblikovanje mjerila za zatvaranje poglavlja Pravosuđe i temeljna prava koje se u odnosi na suradnju s ICTY-jem, Füleova glasnogovornica nije odgovorila ni potvrdno, niti niječno.

Komentari 13

OB
-obrisani-
04:31 05.05.2010.

Masonisticka bratija kuje planove. Dao bog da nas zaustave na putu u propalu Evropu. Jaco Evropa nije rjesenje,Evropa nije ni nuzno zlo, Evropa je zlo!!!

VL
DU
Deleted user
22:00 04.05.2010.

Hrvatska ulazi u EU u paketu sa Srbijom i ostalim zemljama iz regijona,sva ostala nadanja i obecanja su price za malu djecu. Svu tu cirkusijadu sa EU prekinut ce hrvatski gradani,na referendumu sa debelim NE za Europu.

VL
DU
Deleted user
22:01 04.05.2010.

Za one koji eventualno ne znaju, RH je prva koja pregovara o poglavlju Pravosuđe jer je ono uvedeno tek nakon primanja Rumunjske i Bugarske kad je bilo vidno i golemo razočaranje njihovim pravnim sustavom u praksi. Do tada je slovilo kao najteže poglavlje Poljoprivreda! U međuvremenu je došlo do Lisabonskog ugovora koji je imao status neke presudne stvari za pregovore RH s EU (de facto abortirani Ustav EU), ali je najnovija grčka kriza ipak ta koja će nam zabiberiti na duge staze jer smo i mi teško zadužena mediteranska državica, zar ne? Zato je poglavlje Pravosuđe u sinergiji s nikad dosanjanim topničkim dnevnicima idealno za zavlačiti nas i ostaviti na administrativnom ranžirnom kolodvoru EU, a kad presude Gotovini, Markaču i Čermaku - e onda će nam naći nešto drugo crno pod noktima, zar ne? Da nema procesa Gotovini teško bi izmislili nešto tako nedokučivo, a opet super važno (navodno!) kao što su topnički dnevnici. Za to treba puno mašte, a Kafka više nije među živima!

VL
KU
kukuriku
23:48 04.05.2010.

O.K.-Grizzly.., ma jos´nas céka Slovenski-Referendum,..a najvjerovatnije i pad-Pahora...do Jeseni-Zime...., i onda nove Blokade...za bilo sta..

VL
MA
matijazaga
23:38 04.05.2010.

@gospar a zakaj lupetas gluposti? kakav paket? pa za aket sa srbijom i ostalima treba cekat jos minimalno, u najboljem slucau 6 godina...pa kaj je tebi? a sto ser tice \"mikrogrizzly\" nacelno se i slazem, osim u jednoj stvari, mii jesmo dosta zaduzeni ali ima i zaduzenijih, a to nije nikakv takav strasan problem, bar nebi trebao biti u nasem konkretnom slucaju, pogotovo ako ove mjere budu provodjene ozbiljno, jer ako ste primjetili jedan dio tih mjera je upravo ono sto je EK uvjetovala Grckoj da napravi.

VL
OB
-obrisani-
00:01 05.05.2010.

A što taj haški smrad ima tražiti u Hrvatskoj ? I još će ga Josipović i Kosorica primiti sa svim počastima, umjesto da ga se proglasi \"personom non grata\" - FUUUUUJ !

VL
PG
praseca gripa
00:14 05.05.2010.

Boze moj,kad gledam ovu spodobu,gospodina,kako hocete,meni je naprosto zlo. On blage veze nema o Hrvatskoj i Hrvatima,a mi pred njim drhtimo i treperimo kao jasika na vjetru. Oslobodi nas Boze nasih nesposobnih politicara koji ne znaju nista doli puzati i i gmizati,a kod kuce se kao nesto sepure i zive k\'o mali bogovi. Ma svi nasi susjedi imaju vise ponosa od nas(nasih politicara). Pogledajte Slovence,nisu u pravu ,ali se nedaju. A mi,vec lezimo na ledjima i puzamo. Takve nas nitko ne treba i ne cijeni!

VL
OB
-obrisani-
00:16 05.05.2010.

Nažalost ,naivaca i budala nikad dosta! Zar ste zaboravili da je onaj prvi presudni trenutak bio uhićenje Gotovine,kojeg su tobože skrivali franjevci u BIH.Nakon toga je došao ZERP i samo se trebalo još odreći njega i eto,dobili smo od Rehna i datum završetka pregovora i baš ništa nam više nije bilo na putu.Ništa, dok ona zla engleska baka nije malo skočila u posjet maloj zloj državici zloveniji, koja je po njenom scenariju počekla izvoditi igrokaz sa blokadom.Pa malo zlovenci,pa malo Rehn i Brammertz. po sinhroniziranom djelovanju,udri po nama. No najgori su nama neprijatelji naši na vlasti.Ako treba i milijun puta puštati onaj znameniti citat Brune Bušića iz 1975g.EU nas neće unutra,ali hoće ono što je još ostalo ,a vrijedno je.Prvo treba rasturiti brodogradnju,pa onda privatizirati HEP,Zakon o golfu je još jedna svinjarija u tom smjeru,pa turističko i poljoprivredno zemljište,te šume i vode na kraju.Dakle,nema ulaza za nas,ali se moraju čim prije provoditi direktive EU o prisvajanju svega što vrijedi u korist poslovnih sunbjekata EU.Treba ih poslati u 3p.m. njih i one birokrate u Briselu. A naše političare koji izvršavaju njihove ukaze i sve što im padne napamet, objesiti za prvu banderu.Dokad ćemo trpiti sluge i puke izvršitelje tuđih interesa, a to su svi koji sjede u Saboru,od vladajućih do oporbe.Sve plačenićka gamad.

VL
OB
-obrisani-
00:20 05.05.2010.

Hrvatska bi trebala zamrznuti pregovore sa EU,a hrvatski bi građani trebali izaći na ulicu i reći što misle o sramnoj gmizajućoj politici hrvatskih beskičmenjaka koji nemaju pojma što znaći riječ ponos.

VL
BU
Bugrer
12:29 05.05.2010.

Da nam je Pravosuđe u k**cu to i mala djeca znaju. I treba nas EU natjerati da ga sredimo.

VL
PO
pop72
14:46 06.05.2010.

tajnoviti i svi se pitaju zašto evo jednog zašto: u cijelom svijetu zamrzavaju se embriji a ne jajne stanice, smanjuje se filanje,/šopanje-kljukanje/ hormonima bračne parove kojima je potrebna pomoć kod začeća a u hrvatskoj obratno, provode se rasistički-diskriminacijaski-zlostavljački i vršee medicinski pokusi na ljudima kao zamorcima-štakorima uzima im se pravo optimalne i najbolje liječenje, nego se na njima vrše nacistički pokusi. Europa je odbacila i osudila rasizam, diskriminaciju, zlostavljanje i mučenje i životinja a mučiti ljude to je u Europe najteži i najgori zločin a kod nas je to ozakonjeno. U 21 STOLJEĆU IDEMO DALJE!

VL
OB
-obrisani-
01:28 07.05.2010.

A što taj ima tražiti u Zagrebu ??? Umjesto da ga se proglasi \"personom non grata\" vjerovatno će ga primiti i u Vladi i na Pantovčaku !? Fuuuuuuj !

VL
OB
-obrisani-
01:30 07.05.2010.

05.05.2010. u 12:29h Bugrer je napisao/la: Da nam je Pravosuđe u k**cu to i mala djeca znaju. I treba nas EU natjerati da ga sredimo. ======================== Ne treba nas EU natjeravati, sasvim dovoljno je maknuti iz pravosuđa i sudstva kadrovee koji su se tamo nakotili poslije 2000. godine !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.