Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pakistan

Bračni par ubio kćer zalivši je kiselinom jer je pričala s mladićem

pakistanka
Reuters/PIXSELL
02.11.2012.
u 08:58

Djevojka (15) bila je teško opečena, no roditelji su je tek idućeg jutra odveli u bolnicu

Policija je uhitila bračni par koji je navodno ubio svoju 15-godišnju kćer zalivši je kiselinom jer je razgovarala s mladićem, prenosi Al Jazeera. Lokalne su vlasti izvijestile da je par uhićen u utorak u dijelu Kašmira koji je pod kontrolom Pakistana.

Policajac Imtiaz Ali rekao je kako su roditelji priznali da su ubili kćer jer je okaljala obiteljsku čast. Drugi policajac Tahir Ayub kazao je da je otac Mohammad Zafar i prije imao sumnje o ponašanju svoje kćeri Anvu She, a razbjesnio se kada ju je u ponedjeljak vidio s mladićem ispred njihova doma u Khoi Ratti.

– Zafar ju je pretukao te je polio kiselinom uz supruginu pomoć. Bila je teško opečena, no odveli su je u bolnicu tek idućeg jutra, a umrla je u srijedu – rekao je Ayub.

Smrt je potvrdio i liječnik Mohammad Jahangir iz državne bolnice Kotli rekavši da je djevojka u bolnicu dovedena u vrlo kritičnom stanju sa opeklinama na gotovo 70 posto tijela. Policiju je obavijestila djevojčina udana starija sestra zahtijevajući da se provede istraga o ubojstvu, što je i učinjeno.

Komentara 23

IR
irani.
10:28 02.11.2012.

Ljepote vjerske zatucanosti, pomanjkanja inteligencije i zdravog razuma.

Avatar pupoljak
pupoljak
10:02 02.11.2012.

Pa kaj nije Marx bio u pravu rekavši da je religija opijum za narod? I evo kaj se događa ako samo malo probaš izaći iz zadanih okvira svoje religije.

PA
parasa
09:42 02.11.2012.

@Charlemagne26 pa šta se čudiš, on sigurno iz one grupe sa filozofskog fakulteta, 2000.-Eura i diploma je tu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije