Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Bračni par bez pozivnice večerao s Obamom

Bračni par iz Virginije unatoč strogom osiguranju tajne službe bez pozivnice ušao je na večeru koju je Barack Obama priredio u čast indijskog premijera.

Komentari 4

OB
-obrisani-
14:45 26.11.2009.

ha,ha,ha ,svaka cast ovom paru....trebalo je tako nesto smisliti i imati muda uciniti

VL
AG
Agramer198
11:25 26.11.2009.

Ne kužim zakaj i Obama nema ono \"S Predsjednikom na kavici\".. Sigurno bi puno ljudi htjelo porazgovarati sa njim.

VL
CA
CaptainAmerica
16:35 26.11.2009.

morali su se usavrsavati na stotinama vjencanja na koja nisu bili pozvani...The Real Wedding Crashers...hahaha klasika...svaka cast

VL
GL
Glista
17:50 26.11.2009.

Autore i Urednice, dajte pogledajte i provjerite sto ste napisali: \"Singhovi\", ako se to odnosi na taj bracn par koji je napravio prestup, nisu \"Singhovi\" nego \"Salahi\". Singh je indijski premijer, gost vecere.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.