Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićeni tinejdžeri

Braća zadavila djevojčicu (12), a policiji ih prijavila njihova majka

Autumn Pasquale
Screenshot
24.10.2012.
u 09:21

Američka policija tragala je za 12-godišnjakinjom od prošle subote kada je nestala dok se vozila biciklom, a za ubojstvo su osumnjičena braća Robinson, stara 15 i 17 godina

Dvojica tinejdžera, 15-godišnji Justin Robinson i 17-godišnji Dante Robinson, uhićena su pod sumnjom za ubojstvo nestale 12-godišnje djevojčice Autumn Pasquale za kojom je američka policija tragala od prošle subote nakon što je nestala dok se vozila na svom biciklu BMX.

Braća su djevojčicu namamila u svoju kuću govoreći joj da su nabavili neke dijelove za njezin bicikl koji je obožavala. Kada je ušla u kuću, zadavili su je, piše NBC.

Policiji ih je prijavila majka tinejdžera nakon što je posumnjala da su to oni mogli učiniti i to kada je vidjela neke sumnjive statuse na njihovim Facebook-profilima. Policiju je taj trag doveo do tinejdžera te su ubrzo pronašli i tijelo nestale djevojčice. Nakon što su je zadavili, dječaci su tijelo 12-godišnjakinje bacili u kantu za smeće na napuštenom imanju nedaleko od njihove kuće.

Tinejdžeri su optuženi za prvostupanjsko ubojstvo te skrivanje tijela i dokaza.

Ključne riječi

Komentara 3

AY
amsterdam yoca
09:33 24.10.2012.

Kod Putina na suđenje!

UK
UKUSA
11:43 24.10.2012.

Ako se omladina odgaja na Lady Gaga, Madoni, nasilju, Hollywood, Pussy Riot, ratovima sirom svijeta koji se zovu Mi vam donosimo slobodu onda cete imati dekadenciju.

TI
Tatanka-Iyotanka
11:59 24.10.2012.

Nedavno u trgovačkom centru u Osijeku hodam, kad najednom poče "pucanje" po meni puškama s žutim kuglicama, bacanje plastičnih bombi, 2-3 klinca od svojih 10-tak godina su se uživili kao da igraju igrice....mali je korak od toga do nabave pravog oružja i "pucanja" u trgovačkom centru....ali što će drugo djeca naučiti uz "crtiće" tipa digimoni....rat, borba, nasilje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije