Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U istražnom zatvoru

Braća kick-bokseri više puta silovali djevojku

kick-boxer (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/3
29.07.2013.
u 17:59

Gnusan zločin - Mladiće sumnjiče da su jadnoj djevojci prijetili batinama ako ne pristane na spolni odnos, ošamarili je i više puta silovali.

Z. B. i I. B., braća od 22 i 23 godine, inače poznati i priznati kick-bokseri, pritvoreni su zbog sumnje da su 24. srpnja u večernjim satima u Zagrebu višestruko silovali jednu djevojku. Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio im je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Prijetili batinama

Prema prijavi koja je podnesena protiv mladića, gnusno djelo za koje se sumnjiče dogodilo se 24. srpnja oko 21 sat u Zagrebu. Njih su dvojica tada bila u društvu djevojke koju su kasnije, kako se sumnja, višestruko silovali. Prvo su joj zaprijetili batinama ako ne pristane na spolni odnos s njima i sve što od nje budu tražili. Jedan od mladića potom ju je snažno pljusnuo pa je nesretna djevojka pala na pod. Potom su je, kako je priopćilo Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu, obojica višestruko silovala.

Neslužbeno se doznaje da je djevojka nakon strahote koja joj se dogodila prijavila dvojicu sportaša, a njezinu je priču, doznaje se isto tako neslužbeno, potvrdio je i mladić koji je s njom i osumnjičenicima te večeri bio u društvu. Kakva je njegova uloga u grozomornom djelu, još se ne zna, no s obzirom na to da nije pritvoren ni osumnjičen, očito u tome nije sudjelovao. Ne zna se ni jesu li se osumnjičenici i njihova žrtva otprije poznavali ili su se tu večer negdje sreli jer policija o cijelom slučaju nije izvijestila, odnosno samo je šturo potvrdila da se događaj zbio i to nakon što je zagrebački ŽDO priopćio da je dvojici mladića određen istražni zatvor.

Što se pak tiče Z. B., u sportskim krugovima za njega kažu da je velika nada hrvatskog kick-boksa. Osvajao je prestižne turnire, a oni su mu, tvrde upućeniji, već počeli donositi ozbiljnije novčane nagrade. I Z. B. i njegov stariji brat I. B. cijeli su život u sportu. Jedina je razlika što I. B. nije bio toliko uspješan pa nije dugo ostao u samom ringu. No posvećenost treniranju i jednom i drugom glavna je životna vodilja. Z. B. je nedavno pokrenuo i svoj klub u Zagrebu, a htio je otvoriti podružnice po svim većim gradovima u Hrvatskoj. Posebnu je pozornost u klubu posvetio borilačkim programima za djevojke i djecu.

61 pobjeda

Z. B. je bio višestruki prvak Hrvatske u više juniorskih i seniorskih kategorija. U amaterskom kick-boksu imao je impresivan skor od 61 pobjede i tek četiri poraza. Oni koji poznaju braću kažu da su to čvrsti momci, fakini, a vijest da su osumnjičeni za silovanje šokirala je njihove poznanike.

– Žene su se oduvijek ionako lijepile za njih onako velike i jake. Malo mi je nevjerojatno da bi oni sada učinili to za što ih se sumnjiči – kažu ljudi koji ih poznaju.

>>Strava na zabavi: Još nisu otkrili čime je silovao djevojku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije