Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAFTNA MRLJA
Povratak na članak

BP će zbog katastrofe deponirati 20 milijardi dolara

David Cameron je rekao da je važno da BP isplati razumne odštete, što je ta tvrtka i prihvatila, ali da ne bude nerazumnih i pretjeranih potraživanja

Komentari 2

Avatar B
B
21:15 16.06.2010.

hehe... zavisi šta je nerazumno potraživanje... Amerikanac dobije 90 milijuna $ odštete, jer je malo opekao jezik vrućom kavom... Iračaninu Amerikanac otkine glavu i ruku protuavionskim mitraljezom dok vodi dijete u vrtić, a njegova obitelj dobije 125 $ odštete...

VL
VI
vitaszorcms
09:33 17.06.2010.

Šteta koju je napravio BP je nenadoknadiva i tih 20mildUS to ne može pokritit niti sa desetim dijelom.To što je toj gamadi teško lovu izvući iz džepa je druga priča.Oni su naučili otim ati i pljačkati,a ne da plaćaju.Sad,kad je objelodanjena interna prepiska o sigurnosti i kako je zbog samo par miliončića uštede drastično smanjena sigurnost,dok istovremeno crpe milijarde,može se vidjeti što se događa kad pohlepa uzme maha.Ta masonska neoliberalna lopovska bagra,toliko je neodgovorna i funkcionira samo na razini pohlepe i brzog bogaćenja,a posljedice takvog ponašanja je nesaglediva šteta po planet i ekosustav.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.