Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Božo Petrov vjeruje kumu i šogoru, baš lijepo, ali to je nepotizam

Petrov mora shvatiti da rodbinu i kumove, ma koliko sposobni bili, ne smije birati na pozicije

Komentari 12

ZD
zdepar
13:52 19.02.2017.

božo vidi se da si ti za lokalnu politiku, na državnoj razini moglo bi ti uskoro ponestati šogora i kumova, a što ćeš onda, morati ćeš davati posao stručnima, a oni će te onda otjerati

VL
DU
Deleted user
11:07 19.02.2017.

Tu se vidi kadrovski defitcit Most-a. 90 % kadra im je iz metkovića i okolice. Ne vjerujem, da ne mogu pronaći nekog sposobnog istrijana, zagorca, međimurca i afirmirat se kao nacionalna, ne regionalna stranka. Zapošljavanje svekra, koliko god on bio sposoban je školski primjer sukoba interesa i sramota za svakog političara, pogotovo za moralnu vertikalu poput Bože Petrova.

VL
DU
Deleted user
12:23 19.02.2017.

Velika je to sramota Hrvatske.

VL
MI
mijas1505
16:49 19.02.2017.

G. Puljić Šego , još ništa nije ukradeno, ali vi već pišete o nepotizmu i lopovluku, a nema članka o spomenutom SDP dvojcu koji je nešto ukrao. također nema članka o g. Hribaru i HAVC-u iao i tako fali novacc i dijelio se je ne samo kumovima nego i suprugama pa to po novinarskoj procjeni nije nepotizam, to ustaše optužuju kulturnjake koji su napredni( u krađi) Dok vi novinari ne počnete istinito izvještavati o svi lopovima neće biti mira i to neće stati.

VL
Avatar jocker-3
jocker-3
16:33 20.02.2017.

Petrov ima povjerenja i u Boga,ali ga ne želi uza sebe u Saboru....jer nebi bio glavni ,,,

VL
VK
vk52
14:04 19.02.2017.

I on prica o moralu, jeli se ispricao gospodinu Karamarku.

VL
CA
campa
14:49 19.02.2017.

Zar će se samo Petrovu suditi za nepotizam.On je samo radio ono što je u Hrvatskoj pravilo.Bilo bi dobro da se istraže zapošljavanja u svim Hrvatskim županijama pa čemo doći do toga da u pojedinim državnim poduzečima rade od djeda do unuka od zeta ,snaje,šogora kumova i nihove djecew i rodbine.Zašto se žmiri nad istinom?Provjerite zaposlenike županijskih i opčinskih tjela te županijskih i opčinskih poduzeća u kojima su zaposleni samo odasbrani kako stranački tako i porodično.U nemalim broju županija poduzeča su podjeljena po strankama tako da nebi došlo do svađa.Sve ovo da ima imalo volje lako je provjeriti.Neki dan u Jutarnjem čitam o stanju u kKarlovačkoj županiji i sve što je iznjeto oslikava stanje u Hrvatskoj.Nadam se da nikoga nisam povrijedio iako je mene ovakvo stanje itekako povrijedilo makar sam dragovoljac domovinskog rata nemam šanse.Zato Petrov nije kriv on se je ponašao onako kako su se ponašale plejade političkih močnika do sada.

VL
AU
austrougarskigeneral
18:43 19.02.2017.

most ce izgubiti izbore

VL
SC
Schlosser
23:45 19.02.2017.

Ako Mostu nedostaje kadrova onda trebaju poraditi na sirenju stranke po citavoj HR,napraviti siroku bazu i eto ti kadrova.Ovo vec pocinje ici nazivce.Pa nisu samo u Metkovicu pametni ljudi,ima ih diljem Hrvatske a ako se ovakve stvari budu ponavljale,Most ce propasti na drzavnom nivou i ostati regionalna stranka.

VL
Avatar kravata
kravata
13:26 19.02.2017.

Bravo g. Petrov.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.