Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SABORA
Povratak na članak

Petrov: O osnivanju novog ministarstva za Gorana Marića treba tek raspravljati

Velika državna imovina zahtjeva zaista dobro upravljanje i na korist svih hrvatskih građana i investitora, što u ovom trenutku baš i nije tako, rekao je Petrov

Komentari 7

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
22:22 21.10.2016.

He he, tata Todorić se vratio iz lovišta u Belju, a nije napucao najvećeg medvjeda kao nekad drug Tito. I onda je na takvu lovačku muku otkrio da mu posilni nije dobio ni jedno ministrogovnarstvo u zemljici koju je kupio. A obečao mu je igračku dok je još radio u Agrokoru i fino nakrcao lovicu. E sad će biti belaja.

VL
BU
bubimima
20:36 21.10.2016.

Sjeća li se itko najave Mosta na prethodnim izborima da će smanjiti vladu i broj ministarstava?

VL
DU
Deleted user
16:01 21.10.2016.

most je najveće razočarenje izbora od tolike prekobrojne birokracije oni izmišljaju ministarstvo magle što radi DUDI?10 ministarstva je previše za ovu zemlju i 50 zastupnika ali oni se množe kao pirane

VL
MM
mario.mestrovic2
17:52 21.10.2016.

za koliko još pojedinaca treba izmisliti Ministarstva

VL
PO
portugisac
18:48 21.10.2016.

Zamolio bih gospodina Petrova da ne žuri previše sa novim ministarstvom pošto će uskoro 2-3 ministarstva ostati bez ministara. Samo ču spomenuti primjer da je gospođa Nina Obuljen u puno većemu sukobu interesa nego što je bio Karamarko. To tvrde vrhunski stručnjaci koji poznaju zakon.

VL
SN
Snowman
18:34 21.10.2016.

ljudi dajte im sansu. Kritizirajte ich nako godinu dve. Sad bi oni trebali sve poboljsati sto se desetljecima "radilo" u tom slucaju bi morali biti akrobati i kao takvi u cirkusu nastupati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.