Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ-ova lista

Božidar Kalmeta kandidat za gradonačelnika Zadra

Božidar Kalmeta, HDZ (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/4
02.04.2013.
u 18:21

Radit ćemo na novom uzletu Zadra pod programom "Za Zadar sutra" koji će pokazati kako riješiti pitanje nezaposlenosti, kaže Kalmeta

Božidar Kalmeta kandidat je HDZ-a za gradonačelnika Zadra na sljedećim lokalnim izborima, a kandidati za dogradonačelnika bit će dosadašnji gradonačelnik Zvonimir Vrančić i Ivica Vlakić iz HSP-a Ante Starčević.

– Radit ćemo na novom uzletu Zadra pod programom "Za Zadar sutra" koji će pokazati kako riješiti pitanje nezaposlenosti i to prije svega projektima izgradnje luke Gaženica i gospodarske zone Crno. Dovršetkom ovih projekata drastično će pasti nezaposlenost, a usporavanje ovih projekata bilo bi fatalno za Zadar – rekao je Božidar Kalmeta.

Kandidat HDZ-a za župana bit će aktualni župan Stipe Zrilić, a za njegove zamjenike kandidirani su Božidar Longin te Rudolf Dvorski iz HSP-a AS.

>> Kalmeta demantirao da će HDZ podržati Bandića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije