Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAD NAKON 14 GOD.
Povratak na članak

Kalmeta bez funkcije u vrhu HDZ-a

Kalmeta je izdao svog prijatelja Milinovića, ali on mu je, doznajemo, ipak dao svoj glas

Komentari 8

GA
Gastarbeiter2
00:03 30.05.2016.

Bilo je i vrijeme...ali ima ih još podosta koji bi se trebali skloniti (ili ukloniti)!

VL
TA
tanjaraf
05:34 30.05.2016.

I sta ćemo bez njega? Ma, dajte... HDZ je pun ovakvih likova za koje ne treba trošiti prostor u Remetincu, samo oduzeti cijelu pokradenu imovinu.

VL
HR
hrza
09:20 30.05.2016.

To je zato sto samo kraducka a neradi to na veliko.

VL
ZV
Zvonko60
14:15 30.05.2016.

Šalabahter demokracija ,,ponosna domoljubna Hrvatska . Zar neznaju mislit svojom glavom. Evo vama moja glava pa odlučujte.

VL
LA
LANA555
00:18 30.05.2016.

Ovi politicari su sami drukeri.Jedne druge kopaju.

VL
DO
dobarsavjet
08:02 30.05.2016.

Baš velika šteta što ga nema, valjda će imati od čega živjeti?

VL
4M
4mazge
21:08 30.05.2016.

nekakav....a kakav ti je presjednik stranke?hehehehe

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:31 30.05.2016.

i onda nek netko veli da hdz ne čisti redovito svoje redove od sumnjivaca? ajd sad u vrhu hdza pronađite nekog sa nekim krimenom? no, neke optužbe su uvijek tu. nema političara bez toga. ni jedna stranka nije bez grijeha.eha. ali mene fascinira opsjednutost medija nekakvim ustašlucima nove vlasti. a ne daju nikakve izjave, dokaze o tome. samo se pozivaju na neke izjave ili priče iz 90-ih. a npr. mesiću ustašovanje nisu zamjerili, čak mu to ni ne spominju. hasanbegović vas muči? čovjek ima svoj stav, potkrepljuje ga svojim radovima. to što ne paše nekim strujama i krugovima, njihov problem. al ti 'krugovi' imaju jako velik utjecaj u medijima. i tako su i francuzi nasjeli, pa je čovjek ipak dobio priliku u tom listu za neku obranu. i ispalo da će se list možda mu još i ispričati. ovi naši umjetnici i kulturnjaci umislili da iz proračuna moraju dobiti sve što požele. al kultura je nešto što ne smije ovisiti samo i isključivo o državi. ako vi nešto proizvodite, radite, stvarate, a da nikog to ne zanima, nemate ni gledatelja, slušatelja, kupaca, onda stvarno nema smisla da vas država financira. to što ste umislili da ste neka veličina, da je vaš perfomans nešto jako bitno, to prodajte javnosti, ne državi. kalmeta je svoje odradio. postao je preveliki teret svima, ne samo hdz-u. a zanimljivo da nije za ništ osuđen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.