Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kardinalov nalog
Povratak na članak

Danas nam svima treba Božja milost

Biskupi su se fotografirali ispred spomenika Alojziju Stepincu, kazavši kako u ovoj godini žele pohoditi mjesta vezana uz njega, kao što je Lepoglava

Komentari 16

MX
Mister X
17:32 15.12.2014.

Bozanić: Osjećamo da nam svima treba Božja pomoć, samo Bog nema tog osječaja . Svjestan da grješnici i lažu kad to kažu.. On misli da bi im ite kakao dobro došla ljudska ovozemaljska pomoč u kunama !

VL
NU
nulanulasedam
20:05 15.12.2014.

Ovaj budalaš je isti qrac kao i onaj budalaš u Australiji. Samo je ovaj opasniji jer je tu

VL
Avatar mildessasenf
mildessasenf
18:04 15.12.2014.

Nisam znal da bog dijeli ljude po državnim granicama, i da osobito favorizira ljude unutar ovih... "Bog, Hrvati i Domovina!" To su 3 riječi ispod kojih je opljačkana Hrvatska.

VL
BA
bajo2
20:42 15.12.2014.

bolje da se crkva ostavi molitve za domovinu,jer su domovinu previse kostale,i kostaju te usluge!(domovinu>sirotinju)!

VL
Avatar mildessasenf
mildessasenf
19:29 15.12.2014.

. Crkvena vrhuška na celu sa Bozanicem je duboko pohlepna i boli je penis za narod i državu................Niti poštivaju narod niti državu i njene zakone.,,,,,,,,,,,,,. Ovo što mi imamo u Hrvatskoj - ova profašisticka organizacija nema nikakve veze s Crkvom.................... . Bozanic, . to neposobno i bešcutno bice ce vec doci na svoje.......................... Taj mangup i njegova lamarila, obilato potkovana novcem svih nas stvorila je jecnu strašnu organizaciju koja se toliko osilila da bez pardona dijeli otkaze,............ štiti svecenike sve redom lopine i pedofile,............ uzurpira Caritas kojeg opet financiraju gradani, .........gradi fasade od 18 milijuna eura itd. .............................Ovo je civilizacijska sramota, a ne crkva jedne zemlje. Narod želi nešto sasvim drugo -želi Crkvu koja ima svoje poslanje, a ne izdanke nicega. Sramota! To su licemjeri koji se dvadeset godina nisu javili da bi barem dignuli glasic protiv pljacke HDZ-a, protiv devastacijen RH a zato što im je bilo dobro, predobro imali su izdašni dio kolaca od pljacke..Tada su biskupi prodali RH davlu..sad bi ih trebalo za to kazniti..a to imnarod i radi................

VL
Avatar Honduras
Honduras
20:21 15.12.2014.

zamolio bih bozanića da "ne osjeća" u moje ime. meni ne treba ni njegova pomoć, ni njegovog boga. ja to radije rješavam sam.

VL
LA
Lavica7
16:25 15.12.2014.

Vama treba dobra vreca straha Bozjeg, ako u njega uopce I vjerujete.

VL
OG
Oger
18:49 15.12.2014.

Bljutavi su. Najbogatija institucija u zemlji, a oni sazivaju bozju pomoc ! Sram ih bilo. Papa im je lijepo rekao da jedan veliki dio svojih zgrada i ostalog trebaju staviti na raspolaganje narodu. Ma tko jos u hrv. katolickoj crkvi sljivi papu? Oni su progurali vjeronauk u skole, a ne bi ni slucajno predavali vjeronauk besplatno iako imaju place od crkve koje mi snosimo. 230 milijuna godisnje za vjeroucitelje, a onda drzava nema novaca za asistente koji su jednom velikom broju djece invalida potrebni kao ozeblom sunce.

VL
KA
karambita
09:27 16.12.2014.

Oni koji jedva prezivljavaju, oni koji djecu ne mogu nahraniti, oni koji kopaju po kontejnerima trazeci mrvicu spasa, gospodine Bozanicu, o cemu vi pricate ? O kom to Bogu ? Vi iza te rijeci BOG, zivite kao bubrezi u loju....ostavite se vise te ofucane retorike....ljudima treba posao i sigurnost, a tog vaseg Boga zadrzite za sebe

VL
Avatar mama mia
mama mia
16:12 15.12.2014.

Meni nije potrebna Božja pomoć, pogotovo ne ako je vi zazivate.

VL
DU
Deleted user
21:02 15.12.2014.

nadam se da barem uce o svetim krizarskim ratovima , svetoj inkviziciji,svetom oprostu grijeha , i raznim demagogijama.

VL
M3
Miške 3
07:23 16.12.2014.

Odličan prijedlog o postu. Neka se Bozanić odrekne barem na 1 godinu apanaže koju dobiva od vlade i da se taj novac razdijeli 350.ooo nezaposlenih.

VL
BA
bakulušić
21:48 15.12.2014.

Najveći uspjeh Sotone je to što je uvjerio ljude da Sotona uopće ne postoji. Unatoč činjenici da je u Hrvatskoj vrlo aktivan. I zbog toga je potreban i post i nemrs.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.