Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga u tijeku

Boston: Curenje goriva i požar prizemljili dva Boeinga 787

dreamliner boeing
Nathan Denette/Press Association/PIXSELL
09.01.2013.
u 09:55

FAA i Nacionalni odbor za sigurnost prometa istražuju što je uzrokovalo probleme koji su nastali samo tjedan dana nakon što su zbog različitih elektroničkih problema na zemlji ostala tri zrakoplova Boeing

Dva zrakoplova Boeing 787 Dreamliner ostala su prizemljena u bostonskoj zračnoj luci Logan posljednja dva dana zbog tehničkih neispravnosti. U ponedjeljak je zbog kvara na bateriji pomoćnog agregata zrakoplova u vlasništvu avioprijevoznika Japan Airlines došlo do požara koji je uzrokovao velika oštećenja na zrakoplovu, javlja Guardian.

Samo dan poslije na drugom zrakoplovu Boeing 787 Dreamlineru iscurilo je oko 150 litara goriva dok se spremao na uzlijetanje. Ovaj zrakoplov bio je na servisu prije 14 mjeseci.

FAA (Federal Aviation Administration) i Nacionalni odbor za sigurnost prometa istražuju što je uzrokovalo ove probleme koji su nastali samo tjedan dana nakon što su zbog različitih elektroničkih problema na zemlji ostala tri zrakoplova Boeing.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije