Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministar za volanom

Bošnjaković nakon prometne nesreće sam pozvao policiju

\'16.09.2010., Zagreb - Dolazak ministara u Vladu RH na Markovom trgu u Zagrebu. Drazen Bosnjakovic, ministar pravosudja. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL\'
Davor Puklavec/PIXSELL
29.11.2011.
u 10:25

Ministar nije imao alkohola u krvi, a na mjestu je događaja platio i prekršajnu kaznu od 600 kuna

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković imao je 13. studenoga lakšu prometnu nezgodu u kojoj je u blizini čvora Ivanić Grad, vozeći u smjeru sjevera i skrenuvši u desni trak, zahvatio meki teren pored ceste te odsklizao na livadu. U nezgodi nije bilo drugih sudionika ni ozlijeđenih, a šteta na vozilu je neznatna, priopćilo je ministarstvo nakon što je Novi list objavio informaciju o nesreći u kojoj je sudjelovao ministar.

S obzirom na to da je riječ o službenom vozilu Ministarstva pravosuđa RH, Bošnjaković je odmah nakon nezgode pozvao policiju koja je napravila očevid, usto napravivši i zapisnik o alkotestiranju kojim je potvrdio da ministar nije imao alkohola u krvi, istaknuli su iz ministarstva i dodali da je ministar na mjesta događaja platio prekršajnu kaznu od 600 kuna.

Istaknuli su da ministar nije prešutio nesreću, s obzirom na to da je odmah po nezgodi pozvao policiju.

Komentara 105

MA
margaritas
11:52 29.11.2011.

vrhunsko hrvatsko istrazivacko novinarstvo

LU
luanti
10:47 29.11.2011.

bravo novinaru nije isto skriviti nesreću trezan ili pijan

SU
sunčica5
13:43 29.11.2011.

ovakve se \"nesreće\" događaju svakodnevno. i što sad što je ministar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije