Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbijanski mediji

Boško Raičević u Beogradu ubijen eksplozivom iz Hrvatske?

vatrogasci
Screenshot YouTube
25.06.2012.
u 08:05

Određena količina plastičnog eksploziva koji je prije oko godinu dana transportiran iz Hrvatske u Italiju završila je i u crnogorskom podzemlju

Beogradski Blic doznaje od osobe bliskoj istrazi, kako je Boško Raičević (42) rođak kontroverznog srpskog poduzetnika Andrije Draškovića i crnogorskog političara Mile Đukanovića, prije nekoliko dana ubijen u središtu Beograda eksplozivom koji je, najvjerojatnije nabavljen u Hrvatskoj, a u Beogradu je završio preko Crne Gore.

- Određena količina plastičnog eksploziva koji je prije oko godinu dana transportiran iz Hrvatske u Italiju završila je i u crnogorskom podzemlju. Prema prvim indicijama, vjeruje se da je Raičević usmrćen baš ovim eksplozivom, ali točno podrijetlo bit će poznato tek kada budu stigli rezultati analize pronađene materije - kaže Blicov izvor i dodaje kako je riječ o eksplozivu velike razorne moći koji se koristi u vojne svrhe i koji nije dostupan u slobodnoj prodaji.

Očevidom je utvrđeno da je Raičević ubijen tako što je atentator, promatrajući iz neposredne udaljenosti, daljinskim upravljačem aktivirao eksploziv koji je dan ranije postavio ispod njegovog automobila. Ispod automobila bilo je gotovo kilogram plastičnog eksploziva obogaćenog fosforom zbog bolje zapaljivosti - pojasnio je izvor beogradskog dnevnika.

Komentara 34

BE
belimo
08:32 25.06.2012.

Otkud im to da je "uvezen"baš iz Hrvatske??? Zar nemaju dovoljno svoga......

OB
-obrisani-
09:01 25.06.2012.

a od kud ga je hrvatska uvezla, ako vec idemo nabrajat kome je poslan ???????

Avatar Idler 3
Idler 3
09:47 25.06.2012.

Ne postoji nikakav hrvatski eksploziv, a koliko mi je poznato nemamo nit tvornicu eksploziva....molim pojašnjenje ak griješim ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije