Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raste otpor
Povratak na članak

Bosanski muslimani u Njemačkoj protiv Pegide i terora

Bosanski muslimani u Njemačkoj se distanciraju od terora i bore se protiv Pegide i mržnje prema islamu.

Komentari 18

DU
Deleted user
11:29 16.01.2015.

Tako je nisu svi muslimani teroristi al veliki problem prije svega za muslimane jest da su u zadnje vrijeme svi teroristi muslimani. Na muslimanima je da se zapitaju zasto je to tako, zasto su muslimanske drzave tako iskljucive, zasto npr ateist u muslimanskoj zemlji ima pravo samo na smrt. ONda ce shvatiti da je takva kultura koja je iskluciva pogodno tlo za terorizam ako covjek nema standard zivota.

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
16:00 16.01.2015.

Svi bi oni islamizirali ,jedni bombama a drugi mirnim putem a cilj je isti. Bosanci su prvi u Europi trazili islamsku naciju i drzavu -Alija Izetbegovic.

VL
PA
pacoje
10:35 16.01.2015.

izraelskog -zapadnog terora, a zasto zovete to samo teror, zasto ne kazete zidovsko-charlijevskog terora. aha sada razumem jer to pravi zidov ne bi cinio, i pravi krscani isto nebi..pa dobro onda izraelso.i zapadnoprocionistickog terora....a papa nisto o tome da izrael ne smije ubijati dijecu u ime cionizma ili bilo sta drugog

VL
Avatar imotska115
imotska115
15:26 16.01.2015.

Kad ce kriscani moci sagradit baren jednu crkvu u Siriji, Iranu ili u Iraku onda Vam mogu vjerovat da mozemo zajedno kao susjedi.

VL
PL
pero.largo
20:08 16.01.2015.

tomicro takvi kao ti imaju najveći problem na ovom svijetu - ujutro mrze sebe a popodne ostatak svijeta,postavljaš se sa pozicije o kojoj pojma nemaš ali evidentno mrziš . Narodi sa balkana su kroz povijest naseljavali ova područja i krozkroz povijest su podijeljeni (u većini slučajeva nametanjem vjere ove ili one svejedno) , zato ne pričaj gluposti jer ljudi sa ovih prostora nemaju šta odlaziti bilo gdje ,ovi prostori su njihovi kao i tvoji i nemaš ništa više prava biti na ovim prostorima od njih. A što se tiče Pegide imao sam priliku raditi u Njemačkoj sa takvima (blago rečeno naci nastrojenim nijemcima) u razgovoru sa njima dobiješ čistu sliku njihovog razmišljanja ,mrze sve (SVE) koji nisu nijemci,a kad im je ponestalo us...ih auslendera (Poljaka,Čeha,Slovenaca,Talijana,Rumunja ) onda mu je smetao nijemac sa sjevera njemačke (Prus) jer je on nadčovjek iz Bavarske , tako da znaš i ti si svrstan u istu kategoriju ili ćeš biti kada im jednog dana muslimani izađu iz fokusa, za takve kao ti imaju jednu finu izreku (pokušaj saznati koju, neće ti se svidjeti), a takve mrze više od ičega ,tako da ti stari moj nemaš pojma o čemu pričaš.

VL
SU
suncesmokvemaslina
16:28 16.01.2015.

čudno, ti isti nisu protestirali prottiv terora na istoku protiv kršćana. njima su samo dragi euri, kakva domovina NJemačka, kome on i maglu prodaju..

VL
Avatar Naravno
Naravno
14:01 16.01.2015.

Interesatno da su muslimani i nacisti u Bosni nosili iste unuforme . Do juče prijatelji a danas neprijatelji

VL
MH
mrtav-hladan
11:44 16.01.2015.

Ramo katolik .. Pitaj njemca sto misli o tebi koliko si ti njemac.. Reci će ti njemac kao Schäfer Hund

VL
JA
jamanuša
21:26 16.01.2015.

svak u svoja avliju schnel

VL
BF
bf2
13:29 16.01.2015.

Ako im se ne sviđa,neka se vrate odakle su došli,uostalom,muslimani su svojim ponašanjem sami krivi za negativnu reputaciju u Europi,ali i Rusiji i Kini

VL
MH
mrtav-hladan
22:44 16.01.2015.

tko to briše komentare moje .. Nema pametnijeg posla .. Napisano je bilo ... Da ce nas muslimani osvojiti ćunom ..!vojiti ćunom ..!

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
18:33 16.01.2015.

Nijemci iz Berlina su mi rekli da su oni zajedno sa svim strancima izgradili Berlin i učinili ga bogatim i prosperitetnim gradom..i prema tome ne žele da im ti iz PEGIDE potjeraju strance

VL
XA
xaron
20:07 16.01.2015.

Pa kad ti Bosanci toliko vole demokraciju, zašto to ne urade i u BH?

VL
JA
james49
11:31 16.01.2015.

Njemačka ima skoro isti problem kao i Hrvatska samo na različitim razinama. Kad bi u Njemačkoj prihvatili zahtjeve PEGID-a, Njemačka bi ostala bez nekoliko milijuna stanovnika, a ako bi Hrvatska provela lustraciju, HDZ bi ostao bez 2/3 članstva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.