Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženski marš
Povratak na članak

Bosanka Ajla je simbol prosvjeda

Ajla je bila tek jedna od pola milijuna nezadovoljnih žena na središnjem skupu protiv Trumpa u Washingtonu, odakle je odaslala svoju poruku na transparentu

Komentari 17

PL
@ploto@
22:31 23.01.2017.

A da se Ajla malo zabavi sa pravima žena u Saudijskoj Arabiji,kad je već muslimanka.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
22:44 23.01.2017.

Ajla, proti Trumpa moreš mahat kaj te volja....odi v Sarajevo s tim natpisom !

VL
LI
lipotan
22:44 23.01.2017.

pisac teksta ne iznosi istinu kada tvrdi da su bosanski muslimani bili napadani po Americi.,imaju toliko slobode I pomoc drzave u svemu I svacemu,odrzavaju religiju kao I prije sa punom slobodom,niko ih ne napada kao zajednicu poneki izolirani slucaj zna se desiti ali to nije razlog napisati da citava zajednica zivi u strahu.to je pisanje neistine I dno novinarstva

VL
AI
AirMax2
22:17 23.01.2017.

Isprani liberalni mozgovi koji nisu u stanju misliti za sebe. Mediji misle za njih i oblikuju njihova mišljenja. Ajla vidim ja da si ti velika feministica...što ne odeš u Afganistan, Pakistan ili Afriku boriti se za prava žena gdje je to zaista potrebno? Ma kakvi...lakše je prosvjedovat u Washingtonu protiv imaginarnog seksizma ( mediji ) kao što i u Hrvatskoj imamo imaginarno ustaštvo ( mediji ). A i veliki je plus što te u SAD-u nakon prosvjeda ne skrate za glavu. Shvati Ajla koliko si blagoslovljena i ostavi se tog ljevičarskog pomodarstva

VL
DU
Deleted user
22:10 23.01.2017.

Predsjedniče Trump učiniti Ameriku velikom i ponosnom kao što je to bila prije nego su je ponizili oni koji sada prosvjeduju.

VL
Avatar Immanuel
Immanuel
22:33 23.01.2017.

Madonna zvuči kao domaći terorist. A ova naša "Progresivna" (regresivna) liberalna muslimanka s Balkana dođe u SAD i podržava pro-internacionalističku ljevicu koja: -preko medija i školstva pere ljudima mozak kulturalnim marksizmom, -nameće političku korektnost (diktaturu govora) -demonizira sve što uto u promilima sadrži misli desnog svjetonazora -pokušava uništiti spolni identitet, -pokušava izbrisati religijske i kulturalne razlike, -pokušava uništiti obiteljsku jedinicu, -pokušava uništiti patriotizam, -uvozi imigrante koje "potplaćuju welfare-om" da bi im dali potporu -pokušava segmentirati društvu u što više manjih "ugroženih" skupina koje će podržavati lijevu agendu -podržava policijsku državu i špijuniranje svakog aspekta života građana -pokušava pripremiti populaciju za što mirniji prijelaz u neki oblik socijalizma -s obzirom na rezultat predsjedničkih izbora izgleda da ništa od tog mirnog prijelaza Koristeći termine jednog bivšeg KGB-ov agenta, možemo reći da je ova nesretna Bošnjakinja demoralizirani korisni id**t koji širi ideološku subverziju.

VL
Avatar darkoaa10hush
darkoaa10hush
22:55 23.01.2017.

Sramota da je jedna tako mlada osoba toliko neinformirana.

VL
77
777CRO
23:09 23.01.2017.

Ova osoba simbol ženstvenosti ...Liberalizam je ozbiljna bolest !!!

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
22:20 23.01.2017.

zene prosvjeduju muskarci aktiviraju bombe moderna demokracija

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:52 24.01.2017.

a jesu prosvjedovale i protiv saudijskog kralja? nisu. pa što onda imaju prosvjedovati protiv legalno izabranog predsjednika? ne shvaćam ja te 'žene'. ne dižu glas protiv država koje sustavno zatiru žene, i općenito ljudska prava. što se te 'žene' nee' ne dižu protiv saudijske arabije ,koja je predsjednik un-ovog vijeća za ljudska prava, zašto ne traže ostavku 'sekretara' un-a, zašto ne traže nešto razumno? aha, ne plaćaju ih za to. eto, obama je crnac, bio predsjednik sad-a. i što je učinio za svoje 'crnce'? ništa. što je mogao učiniti? ništa. prije 60 godina, crnci su činili 12-ak posto stan sad-a, i preko 30% u zatvoru. danas, ima ih isti postotak kao nekad, al sad čine preko 60% zatvorske populacije. ček malo, dana im tolka prava, slobode, a oni završe u zatvoru?! što nam to govori o mentalitetu tih ljudi? ova politička i ina korektnost nas je dovela u tešku krizu, koja će završiti teškim sukobima. ako postoje rase, očigledne razlike, zašto to guramo pod tepih, i bajamo da su svi jednaki, jednako sposobni, kad nisu?! ova bosanka je muslimanka kao i ja 'katolik'.

VL
GO
gooniegoogoo
11:07 24.01.2017.

insceniran kadar u režiji soroševaca

VL
ME
mebudji
23:57 23.01.2017.

Hasan pise za Ajlu! SODADZIJA za Bozadziju! Bujrum!

VL
SO
srecko.orsulic123
08:48 24.01.2017.

Koka zraka ! Bolje da nesto radi i zaradi a ne prica gluposti!

VL
NI
Nikomah95
14:21 24.01.2017.

Ovi prosvjedi su pokazali da ipak postoje samo 2 spola...

VL
AN
Ana33
11:01 24.01.2017.

Kakva "bosanka"...?! U BiH nema "bosanaca" i "bosanki"..! Samo postoje Bošnjaci, Hrvati i Srbi, i manjine! Ovo je politikantski transparent kojeg propagiraju islamisti iz BiH! Gdje su posvjednice afroamerikanke, pitaju crnački odbori za prava žena?! Nijedne nema na snimkama!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.