Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP protiv HDSSB-a
Povratak na članak

Borzan: Benašić je u svojih 12 dana bio uspješniji od Bubala

– Od mirne reintegracije prošlo je 13 godina, isprike više ne vrijede. Stopa nezaposlenosti u Osijeku je 16 posto – tvrdi Borzan

Komentari 3

ML
mladazemlja
09:14 07.07.2011.

HDZ je u koaliciji sa četnicima,SDP ovci su četnici sami po sebi Jovanović,Biljana Borzan,Sobol,Dragovan imena govore za sebe.

VL
JI
jimbeam
21:33 09.07.2011.

A ti si idiot,samo zato što je netko Srbin,nije odmah četnik,bar ne ovi koji su u SDP-u,a uvijek ću prije dati glas poštenom Srbinu,nego Hrvatu koji je đubre(čitaj ADZ-jovac)!

VL
OB
-obrisani-
11:29 10.07.2011.

pa koliko si ih ti, boraznice, zaposlila, kad si tako pametna? zašto ne zaposliš nikoga? otvori tvornicu kao mikšić, pa zapošljavaj. da, ali lako je drugome srati, kad se sama trebaš pokazati, onda muuuk!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.