Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP protiv HDSSB-a

Borzan: Benašić je u svojih 12 dana bio uspješniji od Bubala

borzan, bubalo
Krunoslav Petrić/Pixsell
05.07.2011.
u 11:53

– Od mirne reintegracije prošlo je 13 godina, isprike više ne vrijede. Stopa nezaposlenosti u Osijeku je 16 posto – tvrdi Borzan

Dok u ostalim gradovima pada broj nezaposlenih, u Osijeku ih je 8649, odnosno 49 više u odnosu na prošli mjesec. Pada istodobno i broj zaposlenih, njih je 149 manje. Od mirne je reintegracije prošlo 13 godina, isprike više ne vrijede. Stopa nezaposlenosti u Osijeku je 16 posto i za to nisu krivi samo Vlada, rat ili ne znam tko jer je u Puli, gdje je na vlasti IDS, stopa 5,5 posto, ista je i u HDZ-ovu Zadru, a u Rijeci, gdje je SDP, šest posto – poručila je danas osječkoj HDSSB-ovoj vlasti čelnica osječkog SDP-a dr. Biljana Borzan.

Kako je dodala, gradonačelnik se može baviti kupovanjem i otimanjem članova drugih stranaka, može joj upućivati niske udarce, biti sarkastičan, no jedno ostaje – grad nikada nije bio ovako jadan i zapušten kao za njegove dvije godine.

– Zlatko Benašić u svojih je 12 dana bio uspješniji gradonačelnik od Krešimira Bubala – poentirala je Borzan.

Komentara 3

ML
mladazemlja
09:14 07.07.2011.

HDZ je u koaliciji sa četnicima,SDP ovci su četnici sami po sebi Jovanović,Biljana Borzan,Sobol,Dragovan imena govore za sebe.

JI
jimbeam
21:33 09.07.2011.

A ti si idiot,samo zato što je netko Srbin,nije odmah četnik,bar ne ovi koji su u SDP-u,a uvijek ću prije dati glas poštenom Srbinu,nego Hrvatu koji je đubre(čitaj ADZ-jovac)!

OB
-obrisani-
11:29 10.07.2011.

pa koliko si ih ti, boraznice, zaposlila, kad si tako pametna? zašto ne zaposliš nikoga? otvori tvornicu kao mikšić, pa zapošljavaj. da, ali lako je drugome srati, kad se sama trebaš pokazati, onda muuuk!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije