Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liječenje

Borut Pahor zbog upale uha opet završio u bolnici

borut pahor (1)
Reuters/PIXSELL
24.12.2011.
u 16:14

Zdravsteno stanje slovenskog premijera se pogoršalo te će ga u popodnevnim satima liječnici sa Klinike za otorinolaringologiju Sveučilišnog centra u Ljubljani operirati.

Slovenski premijer Borut Pahor je, radi upale srednjeg uha, ponovno završio u bolnici, izvještava slovenski žurnal24.

Zdravsteno stanje mu se pogoršalo te će ga u popodnevnim satima liječnici sa Klinike za otorinolaringologiju Sveučilišnog centra u Ljubljani operirati, nakon čega će obavijestiti javnost o njegovom stanju.

Podsjetimo, Pahor je nedavno već bio hospitaliziran zbog upale srednjeg uha iz kojeg su mu liječnici izvadili gnoj nakon čega mu se stanje pogoršalo.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar drot kefa
drot kefa
18:53 24.12.2011.

Koji mu je to virus Jaca šapnula na uho...

HR
hrza
17:22 24.12.2011.

Boli njega uho za sve.

Avatar patkovic
patkovic
21:40 24.12.2011.

sifilis?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije